9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Chelsea

Chelsea

London, GB

Hoe werken de Chelsea Tickets?

Chelsea

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De tickets Chelsea zijn ideaal voor een eenmalige unieke ervaring, maar het is ook mogelijk om een geheel verzorgde voetbalreis rondom een Chelsea wedstrijd te plannen.

Wij helpen u met een voetbaltrip naar Chelsea 

Heeft het je altijd al leuk geleken om een voetbalreis naar Chelsea te organiseren? Deze Londense club behoort voor veel voetbalvolgers tot een van hun favoriete clubs. Mede door de successen die Chelsea in de afgelopen jaren heeft geboekt! Voetbaltrips.com biedt complete voetbalreizen naar Chelsea aan, zodat je onbezorgd aan je voetbalvakantie kunt beginnen. 

Chelsea FC werd in 1905 opgericht en wordt sindsdien vaak The Blues genoemd onder voetbalfans. De bijnaam van Chelsea valt te verklaren door de kleur van de thuisshirts van deze club. Een voetbaltrip naar Chelsea boeken betekent dat je een wedstrijd van Chelsea op Stamford Bridge kunt bekijken, het stadion van de Londense club. Overigens is Chelsea niet de enige club die uit Londen komt, ook Arsenal komt hier bijvoorbeeld vandaan. In het verleden wist Chelsea als een van de weinige Europese clubs beslag te leggen op de drie UEFA hoofdcompetities. 

Londen bezoeken tijdens je voetbalreis 

Wanneer je een voetbalreis naar Chelsea boekt kun je er tevens voor kiezen om de stad Londen te bekijken. Deze prachtige Engelse hoofdstad heeft veel meer te bieden van enkele grote voetbalstadions alleen. Denk bijvoorbeeld aan de Tower Bridge, de Big Ben, enzovoorts. Dergelijke bezienswaardigheden zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard! Het kan leuk zijn om de stadions van de andere Engelse voetbalclubs te bekijken, door hier bijvoorbeeld een rondleiding in te volgen. 

Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over voetbalreizen

Tip: bezoek een Engels café of restaurantje om traditionele fish and chips te proberen! 

Chelsea tickets kopen of een voetbalreis?

Natuurlijk is het mogelijk om de Chelsea tickets bij ons te kopen. Een voetbalreis naar Chelsea boeken is heel eenvoudig via onze website. Wij bieden complete reizen aan, waarbij wij zorgen voor het vervoer naar Londen, je overnachting in deze stad en natuurlijk de wedstrijdtickets voor Chelsea. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Chelsea beginnen. Het is raadzaam om je voetbaltrip naar Chelsea ruim voor een wedstrijd te boeken, om er zeker van te zijn dat er nog plekken beschikbaar zijn voor de wedstrijd. 

Losse tickets Chelsea reserveren 

Naast de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Chelsea te boeken, kun je ook voor losse wedstrijdtickets van Chelsea kiezen. Deze tickets Chelsea is onder meer handig als je al van plan was om naar Londen op vakantie te gaan en je zodoende al voor het vervoer en verblijf naar/in Londen gezorgd hebt. Met onze tickets voor Chelsea hoef je deze niet langer bij het stadion van de club te kopen.