9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
AC Milan

AC Milan

Milaan, Italië

Hoe werken de AC Milan Tickets?

AC Milan

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorieën beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis naar AC Milan: geniet van de Italiaanse voetbalsfeer! 

Europa kent een aantal grote voetbalcompetities, waar de Spaanse, Engelse en Duitse competities goede voorbeelden van zijn. Veel mensen rekenen ook de Italiaanse Serie A tot deze topcompetities. De Serie A kent verschillende clubs die jaarlijks op Europees niveau meestrijden in de Champions League of Europa League. Een van deze clubs met een prachtige historie is AC Milan, welke haar wedstrijden in het Milanese San Siro speelt. Heb je altijd al een wedstrijd van AC Milan willen bezoeken? Boek dan een complete voetbalreis naar AC Milan via Voetbaltrips.com! 

AC Milan werd in 1899 opgericht en staat bekend vanwege haar prachtige roodzwarte thuistenue. Naast AC Milan speelt ook Inter Milan, ook wel Internazionale genoemd, haar thuiswedstrijden in Milaan. Dit geeft tweemaal per jaar het decor voor een prachtige stadsderby, waar iedere voetbalfanaat eens bij geweest zou moeten zijn. In het verleden speelden verschillende Nederlandse topvoetballers voor AC Milan, zoals Marco van Basten, Frank Rijkaard, Ruud Gullit & Clarence Seedorf!

Bezoek ook de stad Milaan 

Naast je bezoek aan een wedstrijd van AC Milan, mag ook een bezoek aan de stad Milaan zelf niet ontbreken. Hoewel veel mensen Milaan voornamelijk als een stad om te shoppen zien, heeft Milaan ook enkele culturele bezienswaardigheden te bieden, zoals de belende 'Duomo van Milaan'. Zo biedt Milaan voor ieder wat wils! Aan het eind van de dag kun je plaatsnemen op een van de vele terrasjes in Milaan, waar je alle ruimte hebt om te genieten van een heerlijke pasta of pizza. 

Voetbalreis naar AC Milan boeken 

Via Voetbaltrips.com kun je een complete voetbalreis naar AC Milan boeken. Door voor een voetbaltrip naar AC Milan te kiezen, heb je zelf geen omkijken meer naar de reis naar Milaan, je accommodatie in de stad en de tickets voor een wedstrijd van AC Milan. Wij raden je aan om je voetbalreis naar AC Milan ruim voor de wedstrijd bij ons te reserveren. Zo weet je zeker dat je een mooie plek in het geweldige stadion van AC Milan hebt! 

Losse wedstrijdtickets voor AC Milan 

Ook bieden wij losse wedstrijdtickets voor AC Milan aan. Wanneer je zelf al voor het vervoer naar Milaan en een accommodatie in de stad gezorgd hebt, kun je via ons je wedstrijdtickets voor AC Milan boeken. Zo hoef je deze niet meer bij het stadion zelf te kopen.