9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
AC Milan

AC Milan

Milaan, Italië


AC Milan tickets of een voetbaltrip AC Milan? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Een voetbalreis naar AC Milan is er één die goed gecombineerd kan worden met een citytrip naar een grote stad. Zo is er in de stad veel te beleven en kunt u dit mooi combineren met het bezoeken van een wedstrijd van AC Milan. Bij voetbalreizen naar Milaan kunt u daarnaast ook kiezen voor een wedstrijd van de rivaal, Internazionale. Losse wedstrijdtickets voor AC Milan zijn hieronder te vinden.

Hoe werken de AC Milan Tickets?

AC Milan

Levering

Wedstrijdtickets voor AC Milan worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis naar AC Milan boeken 

Via Voetbaltrips.com kun je een complete voetbalreis naar AC Milan boeken. Door voor een voetbaltrip naar AC Milan te kiezen, heb je zelf geen omkijken meer naar de reis naar Milaan, je accommodatie in de stad en de tickets voor een wedstrijd van AC Milan. Wij raden je aan om je voetbalreis naar AC Milan ruim voor de wedstrijd bij ons te reserveren. Zo weet je zeker dat je een mooie plek in het geweldige stadion van AC Milan hebt! 

Losse wedstrijdtickets voor AC Milan 

Ook bieden wij losse wedstrijdtickets voor AC Milan aan. Wanneer je zelf al voor het vervoer naar Milaan en een accommodatie in de stad gezorgd hebt, kun je via ons je wedstrijdtickets voor AC Milan boeken. Zo hoef je deze niet meer bij het stadion zelf te kopen.

Voetbalreis naar AC Milan: geniet van de Italiaanse voetbalsfeer! 

Europa kent een aantal grote voetbalcompetities, waar de Spaanse, Engelse en Duitse competities goede voorbeelden van zijn. Veel mensen rekenen ook de Italiaanse Serie A tot deze topcompetities. De Serie A kent verschillende clubs die jaarlijks op Europees niveau meestrijden in de Champions League of Europa League. Een van deze clubs met een prachtige historie is AC Milan, welke haar wedstrijden in het Milanese San Siro speelt. Heb je altijd al een wedstrijd van AC Milan willen bezoeken? Boek dan een complete voetbalreis naar AC Milan via Voetbaltrips.com! 

AC Milan werd in 1899 opgericht en staat bekend vanwege haar prachtige roodzwarte thuistenue. Naast AC Milan speelt ook Inter Milan, ook wel Internazionale genoemd, haar thuiswedstrijden in Milaan. Dit geeft tweemaal per jaar het decor voor een prachtige stadsderby, waar iedere voetbalfanaat eens bij geweest zou moeten zijn. In het verleden speelden verschillende Nederlandse topvoetballers voor AC Milan, zoals Marco van Basten, Frank Rijkaard, Ruud Gullit & Clarence Seedorf!

Bezoek ook de stad Milaan 

Naast je bezoek aan een wedstrijd van AC Milan, mag ook een bezoek aan de stad Milaan zelf niet ontbreken. Hoewel veel mensen Milaan voornamelijk als een stad om te shoppen zien, heeft Milaan ook enkele culturele bezienswaardigheden te bieden, zoals de belende 'Duomo van Milaan'. Zo biedt Milaan voor ieder wat wils! Aan het eind van de dag kun je plaatsnemen op een van de vele terrasjes in Milaan, waar je alle ruimte hebt om te genieten van een heerlijke pasta of pizza.