Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets SS Lazio
SS Lazio Lecce
Serie A Serie A

SS Lazio vs Lecce tickets

Datum bevestigd

Stadio Olimpico, Rome

zondag 14 januari 2024, 12:30

Stadio Olimpico, Rome

zondag 14 januari 2024, 12:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over SS Lazio - Lecce

Voor de aanschaf van SS Lazio tickets raden wij aan om te vertrouwen op een Nederlandse aanbieder. Bij ons ben je zeker van echte tickets die je op tijd in handen hebt. En wees gerust, wij houden de marktprijzen goed in de gaten zodat je altijd de beste deal krijgt.
De makkelijkste manier is om ze direct via onze site te bestellen. Voor betrouwbaarheid en zekerheid, ga voor een Nederlandse ticketverkoper zoals Voetbaltrips.com. Andere internationale ticketplatforms bieden niet altijd de garantie die je zoekt. Direct bij SS Lazio zijn de tickets vaak prijzig en vooral gericht op de Engelse markt.
Zeker weten. Voetbaltrips.com staat volledig achter de authenticiteit van de tickets en jouw reisplan. We bieden uitsluitend officiële e-tickets en zijn verbonden aan de GGTO.
We garanderen zitplaatsen naast elkaar voor groepen van twee. Bij een oneven aantal, neem dan even contact met ons op voor de zitplaatsen.
Televisierechten of cupwedstrijden kunnen de geplande datum beïnvloeden. Check onze website voor de meest actuele informatie over wedstrijddata.
Bij SS Lazio is dit niet mogelijk. We krijgen stoelen toegewezen en deze worden toegedeeld op basis van beschikbaarheid.
We sturen je een e-ticket die je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Ten laatste 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail met de nodige ticketinformatie.
Bij ons staat gemak centraal. Geen stress over wedstrijdplanningen of hotelissues. Met ons reis je zonder zorgen.
Ons hoofdaanbod bestaat uit thuisvak tickets. Uitvak tickets zijn niet standaard beschikbaar, en het dragen van tegenstander kleuren in het thuisvak wordt niet geadviseerd.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van SS Lazio of Lecce