Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1291 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Manchester United
Manchester United Bayern München
Champions League Champions League

Manchester United vs Bayern München tickets

Datum bevestigd

Old Trafford, Manchester

dinsdag 12 december 2023, 20:00

Old Trafford, Manchester

dinsdag 12 december 2023, 20:00

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Manchester United - Bayern München

Het is raadzaam om ze te kopen via een betrouwbare Nederlandse leverancier. Bij ons ben je verzekerd van authentieke tickets die je ruim voor de wedstrijd ontvangt. Bovendien monitoren we de marktprijzen continu om ervoor te zorgen dat je nooit te veel betaalt.
De eenvoudigste methode is door direct en veilig te reserveren via onze website. Door bij een erkende Nederlandse aanbieder zoals Voetbaltrips te kopen, ben je verzekerd van je kaartjes. Hoewel er internationale ticketplatforms zijn, bieden ze niet altijd de zekerheid die je zoekt. Manchester United biedt zelf slechts enkele dure hospitality tickets aan voor internationale fans. Aan het begin van het seizoen zijn er enkele tickets beschikbaar, maar voornamelijk voor Engelse leden.
Absoluut! Voetbaltrips.com staat garant voor zowel je tickets als de organisatie van je reis. We leveren enkel officiële digitale tickets en zijn als reisbureau verbonden aan het GGTO-garantiefonds.
We garanderen zitplaatsen naast elkaar voor tweetallen. Bij boekingen voor een oneven aantal, adviseren we je contact met ons op te nemen voor de beste indeling.
De definitieve datum hangt af van tv-uitzendrechten en mogelijke toernooien. Voor een gedetailleerde uitleg over de bepaling van de wedstrijddatum kun je hier terecht.
Het is niet mogelijk om specifieke zitplaatsen bij Manchester United te kiezen vanwege onze tickettoewijzing per wedstrijd.
Je ontvangt mobiele tickets die werken met NFC-technologie, vergelijkbaar met contactloos betalen. Soms krijg je een QR-code of barcode voor toegang.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie.
Bij ons sluit alles naadloos aan: Manchester United tickets, vluchtschema's, en hotellocaties. Kortom, een zorgeloze voetbalreis!

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Manchester United of Bayern München