Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Manchester City
Manchester City Aston Villa
Premier League Premier League

Manchester City vs Aston Villa tickets

Datum bevestigd

Etihad Stadium, Manchester

woensdag 3 april 2024, 20:15

Etihad Stadium, Manchester

woensdag 3 april 2024, 20:15

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Manchester City - Aston Villa

Eenvoudig en veilig via onze website. Selecteer de categorie en het aantal tickets. Digitale tickets worden in de week voor de wedstrijd geleverd.
Het ideale moment is 4-6 weken voor de wedstrijd, maar we verkopen ook nog tickets kort voor de aftrap
Ja, je zult naast elkaar zitten. Voor oneven aantallen, neem contact met ons op voor zekerheid.
Helaas kun je geen individuele stoelen selecteren, maar we streven ernaar de beste stoelen in de gekozen categorie te leveren.
Absoluut! Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Profiteer van scherpe prijzen en zekerheid op je reis.

Over jouw Manchester City - Aston Villa tickets

Beleef Manchester City - Aston Villa

De wedstrijd tussen Manchester City en Aston Villa is doordrenkt van intense rivaliteit en historie. De onvoorspelbare speelstijl van beide teams maakt elke ontmoeting uniek. Het Etihad Stadium en Villa Park, rijk aan geschiedenis, voegen diepgang toe aan elke goal en overwinning. Fans creëren een unieke sfeer, en het stadion komt tot leven tijdens deze intense confrontaties.

  • Historische Ontmoeting: In april 2009 behaalde Aston Villa een opmerkelijke 1-0 overwinning op Manchester United, waarmee ze United's titelambities onder druk zetten.
  • Terugkeer van Villa: Na hun terugkeer naar de Premier League speelden Manchester United en Aston Villa in december 2019 een intensieve 2-2 gelijkspel, waarbij Villa tweemaal op voorsprong kwam, maar United zich terugvocht.

Eenvoudig naar Manchester met Digital Tickets voor Manchester City - Aston Villa

Voetbaltrips.com maakt het eenvoudig om tickets te verkrijgen. Je ontvangt tijdig digitale tickets, waardoor je met volle verwachting naar de wedstrijd kunt uitkijken. Op de wedstrijddag zelf dompel je je onder in de opwinding van het stadion, geniet je van bevlogen supporters en juich je voor jouw favoriete team.

Ontdek het bruisende Manchester, doordrenkt met geschiedenis, cultuur en uitstekende eetgelegenheden. Wandel door straten waar voetballegendes hebben gelopen en proef de lokale lekkernijen. Van musea tot gezellige pubs, Manchester heeft voor ieder wat wils. Verrijk jouw voetbalreis met de unieke charme van deze stad.

Kortom, voor een onvergetelijke voetbalervaring zijn jouw tickets het beste te verkrijgen bij Voetbaltrips.com.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Manchester City of Aston Villa