9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Valencia

Valencia

Valencia, Spanje


Valencia tickets of een voetbaltrip Valencia? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Valencia? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Valencia tickets en complete voetbalreizen naar Valencia. Wedstrijden Valencia staat garant voor actie, met sterren zoals Carlos Soler, Gonçalo Guedes en natuurlijk Jasper Cillessen. Valencia tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Valencia, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Daarnaast speelt Valencia haar thuiswedstrijden in één van de mooiste voetbalstadions van Spanje, Estadio Mestalla . Verder doet Valencia vrijwel elk jaar mee om de strijd voor de Champions League plaatsen in La Liga en voor de winst van de Copa Del Rey. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Valencia of losse Valencia tickets.

Hoe werken de Valencia Tickets?

Valencia

Levering

Wedstrijdtickets voor Valencia worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Bij wedstrijden tegen FC Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid kunnen wij niet altijd garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Valencia Tickets boeken is makkelijk

Een wedstrijd van Valencia bezoeken kan heel eenvoudig zijn, als je voor een voetbalreis Valencia van Voetbaltrips.com kiest. Wij bieden complete voetbalreizen naar Valencia aan, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. 

Combineer Valencia met een bezoek aan de stad 

Veel mensen die een voetbalreis naar Valencia boeken, combineren dit met een bezoek aan de Spaanse stad zelf. Valencia heeft tal van culturele hoogstandjes te bieden, waar je niet snel op uitgekeken raakt. De kathedraal of la Seu en de Ciudad de las Artes y las Ciencias, maar ook talrijke mooie musea zijn hier wellicht de beste voorbeelden van. Daarbij beschikt de stad over tal van kleine restaurantjes, waar je heerlijk kunt genieten van authentieke tapas aan het eind van de dag. Zo kun je met een goed gevoel naar de wedstrijd van Valencia in Mestalla gaan! 

Voetbaltrip naar Valencia boeken 

Een voetbaltrip naar Valencia boeken via Voetbaltrips.com is heel eenvoudig. Je selecteert vooraf welke wedstrijd je wilt bezoeken en waar je binnen het stadion wilt zitten, waarna wij de rest voor je regelen. Zo zorgen we er onder meer voor dat je vervoer geregeld wordt, dat er een accommodatie in Valencia gereserveerd wordt en dat de tickets voor Valencia voor je klaarliggen. Op deze manier begin je onbezorgd aan je voetbalreis naar Valencia. 

Losse tickets Valencia kopen 

Mocht je een goede kennis of familie in Valencia hebben, dan is het onnodig om een complete voetbalreis naar Valencia te boeken. Je kunt in dat geval ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Valencia kiezen. Het is verstandig om de tickets voor Valencia ruim voor de wedstrijd te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een plekje in het stadion hebt. 

Valencia tickets en voetbalreis Valencia 

Algemene informatie

Valencia CF is een Spaanse voetbalclub welke uitkomt in de La Liga. Valencia is opgericht in 1919. Vanaf de jaren 40 boekte Valencia veel succes door de Copa Del Rey te winnen en goed te presteren in de competitie. Valencia werd meerdere keren kampioen van La Liga. De meest succesvolle periode van Valencia kwam rond de jaren 90 toen Valencia twee jaar achter elkaar in de finale stond van de Champions League. Beide finales wist Valencia niet te winnen. Toen Rafael Benitez in 2001 werd aangenomen als coach won Valencia de La Liga twee keer en won Valencia in 2004 de UEFA Cup. Rafael Benitez vertrok en jaren van wisselvalligheid volgde. Er werden veel verschillende coaches aangenomen waaronder Guus Hiddink en Ronald Koeman. Door de jaren heen bungelde Valencia tussen de Champions League plaatsen en de middenmoot in de La Liga. Er hebben veel sterspelers in het zwart-wit van Valencia gespeeld waaronder David Villa, David Silva, Carlos Marchena en de Nederlanders Faas Wilkes en Patrick Kluivert. Op dit moment spelen Gonçalo Guedes, Carlos Soler en de Nederlander Jasper Cillessen bij Valencia CF.

De thuisbasis van Valencia is Estadio Mestalla. Mestalla heeft een capaciteit van 55.000 plaatsen. Het stadion is gebouwd in 1923 en werd grotendeels verwoest in de Spaanse burgeroorlog. Het stadion werd gebruikt als kamp voor politieke gevangenen gedurende de oorlog. Na de burgeroorlog werd het stadion gerenoveerd. Door de jaren heen is de capaciteit van Estadio Mestalla gegroeid naar 55.000 plaatsen. Mestalla ligt in het midden van Valencia en is daardoor goed en makkelijk bereikbaar. 

Naast Valencia CF komt Levante ook uit Valencia. Hoewel beide clubs rivalen zijn van elkaar, is er een goede band tussen beide clubs en ondernemen zij gezamenlijke projecten. De rivaliteit is groter tussen de supporters van beide voetbalclubs. Levante heeft sinds 1937 niet meer gewonnen in Mestalla. Toch biedt de 'Derbi Valenciano' altijd veel spektakel tussen beide voetbalclubs uit de sinaasappelstad. Valencia zien schitteren in Mestalla? Boek snel je tickets voor wedstrijden van Valencia!