9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Real Madrid

Real Madrid

Madrid, ES

Hoe werken de Real Madrid Tickets?

Real Madrid

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Onze Real Madrid tickets zijn erg in trek. De Real Madrid wedstrijden staan bij zeer veel mensen op het verlanglijstje. Daarom worden onze tickets Real Madrid veel verkocht.

Voetbalreis Real Madrid via Voetbaltrips.com 

Real Madrid behoort al jaren tot de grootste voetbalclubs van Europa. Dit is niet voor niets, want de Spaanse club won in het verleden verschillende grote internationale toernooien en kent een rijke historie. De club werd in 1902 opgericht als Sociedad Madrid FC, wat vaak afgekort wordt tot Real Madrid. Supporters van de club noemen Real Madrid ook wel De Koninklijke, Los Blancos of Los Merengues. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Santiago Bernabéu, wat plek biedt aan meer dan 80.000 toeschouwers. Hiermee is het stadion een van de meest imposante stadions binnen Europa. 

Lijkt een voetbalreis naar Real Madrid boeken je al tijden leuk? Voetbaltrips.com biedt complete voetbalreizen naar Real Madrid en verschillende andere Spaanse topclubs en voor de El Clasico tegen FC Barcelona. Zo kun je onbezorgd een wedstrijd van je favoriete club bezoeken! 

Een bezoek aan het prachtige Madrid 

Naast een bezoek aan een wedstrijd van Real Madrid kun je ook een bezoek aan de stad zelf brengen. Als hoofdstad van Spanje heeft Madrid ontzettend veel te bieden! Ga bijvoorbeeld eens langs het Plaza Mayor, het centrale plein in de stad. Of breng een bezoek aan het Koninklijk Paleis van Madrid, Puerta del Sol en Café Central. Ook voor een hapje en een drankje heeft Madrid genoeg mogelijkheden. Zo kun je een dagje Madrid gezellig afsluiten. 

Inclusief Real Madrid Tickets

Een voetbalreis naar Real Madrid boeken via Voetbaltrips.com betekent dat wij je onbezorgd aan je reis naar Madrid laten beginnen. Zo zorgen we voor je vervoer, reserveren we een accommodatie om te overnachten en boeken we de Real Madrid tickets. Zeker bij de grote wedstrijd van Real Madrid is het verstandig om je voetbalreis Real Madrid ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat er een plekje voor je vrij is in het stadion! 

Losse tickets Real Madrid

Wellicht heb je een goede kennis of familie in Madrid, wat het huren van een accommodatie overbodig maakt. In dit geval kun je voor tickets Real Madrid kiezen. Wij bieden voor verschillende wedstrijden Real Madrid losse tickets aan. Ook bij deze losse tickets voor Real Madrid is het belangrijk om ze ruim van tevoren te reserveren.