9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Atletico Madrid

Atletico Madrid

Madrid, ES

Hoe werken de Atletico Madrid Tickets?

Atletico Madrid

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De Atletico Madrid tickets worden zeer veel verkocht. Het voetbal is in Spanje en met name in Madrid een grote belevenis. De Atletico Madrid wedstrijden zijn uniek in zijn soort. Daarom worden de tickets Atletico Madrid ook zeer gewaardeerd.

Bezoek een wedstrijd van Atletico Madrid 

Het Spaanse Madrid heeft de luxe van twee topclubs uit de voetbalwereld: Real Madrid en Atletico Madrid. Veel voetbalfans scharen zichzelf onder de supporters van een van beide clubs en zouden maar al te graag een voetbalreis naar Atletico Madrid of Real Madrid ondernemen. Heb jij ook al tijden gedroomd van een voetbaltrip naar Atletico Madrid? Op Voetbaltrips.com bieden wij verschillende voetbalreizen naar Atletico Madrid aan. 

Waarom Atletico Madrid ticktes?

Atletico Madrid werd in 1903 opgericht door drie Baskische studenten, die met Atletico Madrid een dochterclub opzetten voor Ahtletic Bilbao. Zo’n 17 jaar na de oprichting van de dochterclub werd Atletico Madrid een onafhankelijke voetbalclub. In 1923 verplaatste de club zich naar de Spaanse hoofdstad, waar het in het Estadio Metropolitano trok. Het stadion was geen eigendom van de club, maar werd gehuurd. Lange tijd wisselde Atletico Madrid tussen het hoogste en op een na hoogste niveau in Spanje. 

Spaanse hoofdstad Madrid bezoeken bij je voetbalreis 

Een voetbalreis bestaat vaak uit meerdere dagen, wat je de kans biedt om de stad Madrid te bekijken tijdens je reis. In Madrid vind je tal van verschillende plekken waar je cultuur op kunt snuiven, zelf kunt sporten en bijvoorbeeld heerlijk kunt eten. Vergeet hierbij zeker de Spaanse tapas niet te proberen! Hoewel je de tapas ook in Nederland kunt kopen, is het nergens zo lekker als in Spanje zelf. 

Tip: tijdens je voetbalreis naar Atletico Madrid kan het de moeite waard zijn om een rondleiding door het stadion van Real Madrid te volgen. 

Voetbalreis naar Atletico Madrid boeken 

Op onze website bieden wij complete voetbalreizen naar Atletico Madrid aan. Dit betekent dat wij voor het vervoer naar Madrid zorgen, dat we een accommodatie voor je reserveren en dat we zorgen voor mooie plekken in het stadion. Het is zeker bij de grotere wedstrijden in de Spaanse competitie verstandig om je voetbaltrip naar Atletico Madrid ruim voor de wedstrijd al te boeken. 

Losse tickets voor Atletico Madrid wedstrijden

Wanneer je naar Madrid op vakantie gaat wil je wellicht geen complete voetbalreis naar Atletico Madrid boeken, maar enkel losse tickets afnemen. Ook dit behoort tot de mogelijkheden die Voetbaltrips.com je biedt. Zo hoef je de wedstrijdtickets voor Atletico Madrid niet zelf aan te schaffen als je eenmaal in Madrid bent. Net als bij een complete voetbalreis naar Atletico Madrid, is het ook in dit geval verstandig om je tickets voor Atletico Madrid ruim op tijd te reserveren.