Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Champions League

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Champions League

Champions League tickets

 

De Champions League: het toernooi waar Europees topvoetbal samenkomt. Het toernooi, dat tot 1992 bekend was als de Europacup 1,  kent al een rijke historie aan records, topwedstrijden en topscoorders. Absolute nummer 1 topscoorder is Cristiano Ronaldo, hij scoorde maar liefst 128 doelpunten in Champions League wedstrijden. Zijn vroegere club, Real Madrid, is dan ook meteen de club met de meeste CL-overwinningen op naam (13). Nu speelt Ronaldo bij Juventus, deze club won slechts 2 keer de Champions League. 

Tickets Champions League

Staat een Champions League wedstrijd bezoeken op jouw bucketlist? Voetbaltrips is een betrouwbare verkoper van tickets voor de Champions League. Bij Voetbaltrips kan je snel, eenvoudig en veilig voetbal tickets kopen, maar ook een volledige voetbalreis boeken. Een ander voordeel van Voetbaltrips is dat niemand alleen hoeft te zitten. Wel zo gezellig als je met een groep vrienden of familie een Champions League wedstrijd bezoekt! Ook krijg je, bij het boeken van je reis, gedetailleerde informatie over de tickets en een stadsgids met tips over de stad die je bezoekt. Voetbaltrips is tijdens jouw reis 24/7 beschikbaar in geval van nood.

Waarom Voetbaltrips?

  • Snel, eenvoudig en veilig tickets kopen of een reis boeken
  • Niemand hoeft alleen te zitten bij een even aantal kaarten
  • Gedetailleerde informatie over de tickets & stad die je bezoekt.
  • Tijdens jouw voetbalreis zijn wij 24/7 te bereiken in geval van nood

Kwartfinale : Ideale kans

De kwartfinale van de Champions League is wanneer het toernooi pas écht spannend begint te worden. De eerste clubs zijn afgevallen, en hopelijk zit jouw favoriet hier nog bij. Mocht je hierbij willen zijn, is het zeker een aanrader om in deze fase van het toernooi een wedstrijd te bezoeken. Voor de kwartfinales hebben wij als Voetbaltrips vaak een ruimer aanbod als voor de halve finales. Dit maakt het de ideale kans om jouw club voor een koopje Europees voetbal te zien spelen (en hopelijk ook te zien winnen!). De beste stad voor Europees voetbal is, wat ons betreft, Londen. Hier vind je meerdere topclubs, zoals Tottenham Hotspur, die in het seizoen 2018/2019 zich voor het eerst in de historie van de club plaatste voor de finale van de Champions League. Helaas voor Tottenham verloren zij deze finale tegen Liverpool.

Om nooit te vergeten

Na de kwartfinales gaan de winnaars natuurlijk door naar de halve finale. Hier wordt er in 2 wedstrijden bepaald wie er door mogen naar de finale. Dit zijn gewilde wedstrijden om te bezoeken, en de kaartverkoop verloopt vanaf nu via de UEFA, waardoor kaarten exclusiever en dus gewilder zijn. Toch kan je bij Voetbaltrips vaak een ruim aanbod van tickets vinden voor deze wedstrijden, en het is een unieke ervaring om bij zo’n wedstrijd aanwezig te zijn. Mocht jouw club de halve finale weten te bereiken, is dit een wedstrijd die je nooit meer zal vergeten. Want of ze de finale nu halen of niet, de halve finale is al een prestatie op zich. Hou het aanbod in de gaten op onze website of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van alle wedstrijden! 

 

Finale kaarten Champions League

Maar, de halve finale is niks waard zonder een finale natuurlijk! De absolute top van het Europees voetbal wordt hier bepaald. De sfeer is dan ook enorm goed, iedereen wil hierbij zijn. Of je wel of geen fan bent van de clubs in de finale, iedereen heeft wel een favoriet waar hij of zij voor juicht. 
De verkoop van finale tickets verloopt uitsluitend via UEFA, en de kaarten gaan uitsluitend weg op basis van loting. Dit maakt het praktisch onmogelijk om aan kaarten te komen. Voetbaltrips biedt altijd wel kaarten aan voor de finale, en het aanbod vind je dan op onze website