9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Manchester City

Manchester City

Manchester, Verenigd Koninkrijk


Manchester City tickets of een voetbaltrip Manchester City? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Manchester City? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Manchester City tickets en complete voetbalreizen naar Manchester. Wedstrijden Manchester City staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Agüero, De Bruyne en Bernardo Silva. Manchester City tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Manchester City, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Manchester City speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Etihad Stadium. Verder is Manchester City elk jaar in de race voor verschillende prijzen, de Premier League, Champions League en de FA Cup. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Manchester of losse Manchester City tickets. Al vele jaren zijn de Manchester City Tickets zeer geliefd. Door het prachtige voetbal dat je ziet bij de Manchester City wedstrijden, maar ook door de unieke ambiance. Er zijn gelukkig voor iedereen tickets Manchester City te krijgen. Wij bieden deze kaarten Manchester City voor een mooie prijs aan, zo dat u één of meer wedstrijden van Manchester City kan bezoeken.

Hoe werken de Manchester City Tickets?

Manchester City

Heb je belangstelling voor een ticket Manchester City. Hieronder lees je precies hoe alles in zijn werk gaat.

Levering

Wedstrijdtickets voor Manchester City worden in 95% van de gevallen per e-mail als mobiele tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Manchester City geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Liverpool, Manchester City en Manchester United kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Manchester City Tickets zijn gegarandeerd echt en veilig. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Kaarten Manchester City

Hebben de Manchester City wedstrijden je altijd al leuk geleken? Wij hebben kaarten Manchester City. Een losse wedstrijd behoort tot de mogelijkheden. Maar op onze website bieden wij ook complete voetbalreizen naar Machester City aan. De leukste wedstrijd om te bezoeken is natuurlijk de Derby van Manchester, tussen Manchester City en Manchester United

Combineer Ticket Manchester City met een trip naar Manchester 

Wanneer je een voetbaltrip naar Manchester City boekt, kun je dit goed combineren met het bekijken van Manchester. Zoals reeds beschreven zou je ook eens naar het stadion van Manchester United kunnen gaan als je in Manchester bent. Manchester is de op vier na grootste stad van Engeland en heeft meer dan 2.5 miljoen inwoners. De stad staat voornamelijk bekend als een heuse textielstad, mede door de Vlaamse wevers die zich hier in het verleden gevestigd hebben. 

Voetbalreis naar Manchester City boeken 

Een voetbalreis naar Manchester City boeken betekent bij ons dat we je gehele reis voor je regelen. Wij zorgen dat je op tijd naar Londen wordt gebracht, dat er een accommodatie geregeld is en dat de wedstrijdtickets voor Manchester City voor je klaarliggen. Zo hoef je zelf niet meer te regelen na het boeken van je voetbalreis naar Manchester City! Je kunt bij ons zelf kiezen welke wedstrijd van Manchester City je wilt bezoeken. Zorg er wel voor dat je de voetbaltrip naar Manchester City tijdig boekt, om te voorkomen dat er geen tickets meer beschikbaar zijn. 

Losse wedstrijdtickets voor Manchester City 

Naast de mogelijkheid om een complete voetbaltrip naar Manchester City te boeken, kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Manchester City kiezen. Bij de Tickets Manchetser City ben je zelf verantwoordelijk voor je vervoer en verblijf in Manchester. Net als voor de voetbalreizen geldt ook voor de losse tickets voor Manchester City dat je ruim van tevoren dient te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een plekje in het stadion hebt. 

Bezoek een Manchester City wedstrijd

Algemene informatie

Manchester City is opgericht in 1880. Oorspronkelijk is de club opgericht als West Gorton Saint Marks. Zeven jaar later, in 1887, werd de naam veranderd naar Ardwick FC en in 1894 werd de club uiteindelijk Manchester City genoemd. In tegenstelling tot stadgenoot Manchester United, is Manchester City al sinds de oprichting minder succesvol. Manchester City eindigde in de First Division vaak in de middenmoot en presteerde erg wisselvallig. Na meerdere degradaties en promoties mocht Manchester City in 1993 aantreden in de Premier League. In het seizoen 2000/01 degradeerde City zelfs naar de Championship. Het seizoen erop promoveerde het weer maar er werden geen goede prestaties geboekt. De club eindigde vrijwel jaarlijks in de middenmoot van de Premier League. Dat veranderde in 2008. In 2008 werd Manchester City overgenomen door de Abu Dhabi United Group die veel miljoenen in de club pompte. Zo werd het mogelijk om dure aankopen te doen. In de komende jaren werden onder andere Robinho, Vincent Kompany, Carlos Tévez, Yaya Touré en David Silva gehaald. Naast de geldinjecties in de selectie werd ook het jeugdcomplex vernieuwd. Manchester City werd in 2012 voor het eerst kampioen van de Premier League. Sindsdien is Manchester City niet meer weg te denken uit de top van de Premier League. Onder leiding van Pep Guardiola wist Manchester City sinds 2016 meer successen te boeken. Een prijs pakken in de Champions League moet de volgende stap worden voor The Citizens. 

Manchester City speelt haar thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. Het stadion heeft een capaciteit van 55.000 plaatsen. Het stadion is gebouwd in 1999 voor de Gemenebestspelen in 2002. Het stadion heeft daarna meerdere uitbreidingen gehad. Zo kreeg het stadion in de zomer van 2015 een derde ring erbij. De naam van het stadion is afgeleid van de sponsor met luchtvaartmaatschappij Etihad. Tevens is Etihad, het Arabische woord voor 'Unie' (Ittihad). 

De grootste rivaal van Manchester City is stadgenoot Manchester United. Manchester United boekte in de historie van de club altijd meer successen en pakte meer prijzen. Sinds de overname van Manchester City is ook City een heuse opponent voor Manchester United. Een wedstrijd tussen beide clubs wordt de Manchester Derby genoemd. De wedstrijd is altijd erg beladen en is daarom zeker een bezoek waard!