9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Manchester City

Manchester City

Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Manchester City Tickets?

Manchester City

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Het is erg aantrekkelijk om de Manchester City tickets aan te schaffen. Natuurlijk wil u 100% zeker weten dat alles goed geregeld is. dan bent u hier aan het juiste adres. Lees hieronder over de club en hoe alles in zijn werk gaat.

Wedstrijden Manchester City bezoeken 

Wie aan grote Engelse voetbalclubs denkt, zal onder andere aan Machester City denken! Deze club werd in 1880 opgericht als West Gorton Saint Marks, wat al in 1887 werd veranderd naar Ardwick FC. Weer zeven jaar later werd de club definitief omgedoopt naar Machester City. Tegenwoordig speelt de club haar wedstrijden in het Etihad Stadium in Machester. Binnen deze stad is Manchester City niet de enige grote club. Ook Manchester United behoort al jaren tot de grootste Engelse voetbalclubs. De laatste jaren worden de wedstrijden Manchester City door veel Nederlanders bezocht.

Kaarten Manchester City

Hebben de Manchester City wedstrijden je altijd al leuk geleken? Wij hebben kaarten Manchester City. Een losse wedstrijd behoort tot de mogelijkheden. Maar op onze website bieden wij ook complete voetbalreizen naar Machester City aan. De leukste wedstrijd om te bezoeken is natuurlijk de Derby van Manchester, tussen Manchester City en Manchester United

Combineer Ticket Manchester City met een trip naar Manchester 

Wanneer je een voetbaltrip naar Manchester City boekt, kun je dit goed combineren met het bekijken van Manchester. Zoals reeds beschreven zou je ook eens naar het stadion van Manchester United kunnen gaan als je in Manchester bent. Manchester is de op vier na grootste stad van Engeland en heeft meer dan 2.5 miljoen inwoners. De stad staat voornamelijk bekend als een heuse textielstad, mede door de Vlaamse wevers die zich hier in het verleden gevestigd hebben. 

Voetbalreis naar Manchester City boeken 

Een voetbalreis naar Manchester City boeken betekent bij ons dat we je gehele reis voor je regelen. Wij zorgen dat je op tijd naar Londen wordt gebracht, dat er een accommodatie geregeld is en dat de wedstrijdtickets voor Manchester City voor je klaarliggen. Zo hoef je zelf niet meer te regelen na het boeken van je voetbalreis naar Manchester City! Je kunt bij ons zelf kiezen welke wedstrijd van Manchester City je wilt bezoeken. Zorg er wel voor dat je de voetbaltrip naar Manchester City tijdig boekt, om te voorkomen dat er geen tickets meer beschikbaar zijn. 

Losse wedstrijdtickets voor Manchester City 

Naast de mogelijkheid om een complete voetbaltrip naar Manchester City te boeken, kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Manchester City kiezen. Bij de Tickets Manchetser City ben je zelf verantwoordelijk voor je vervoer en verblijf in Manchester. Net als voor de voetbalreizen geldt ook voor de losse tickets voor Manchester City dat je ruim van tevoren dient te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een plekje in het stadion hebt.