9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur

Tickets Manchester United - West Ham United kopen

 • Premier League
 • 09/05/2020 15:00
 • Old Trafford, Manchester
 • Nog niet bevestigd
 • Kies tussen losse tickets of een complete voetbalreis

  Losse tickets

  Inbegrepen:

  • Ticket: categorie 3
  • Incl. verzend & servicekosten

  v.a. €165

  Complete voetbalreis

  Helaas, deze reis is alleen op aanvraag beschikbaar

  Hoe werkt het?

  Wij leveren 100% betrouwbare Manchester United tickets. Lees nu alles over hoe u Manchester United wedstrijden kan bezoeken.

  Levering

  Wedstrijdtickets voor Manchester United worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Manchester City, Arsenal, Tottenham, Liverpool en Chelsea kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

  Garanties voor de Manchester United tickets

  Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken om uw Manchester United tickets. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Manchester United Voetbalreis Manchester United

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.