Ma t/m Vr bereikbaar
van 09:00 tot 17:00uur
whatsapp 06 40814105
9
464 Beoordelingen

Tickets FC Barcelona - Real Sociedad kopen

 • La Liga
 • 07/03/2020 18:30
 • Camp Nou, Barcelona
 • Speeldatum bevestigd
 • Kies tussen losse tickets of een complete voetbalreis

  Losse tickets

  Inbegrepen:

  • Ticket: categorie 3
  • Incl. verzend & servicekosten

  v.a. €105

  Complete voetbalreis

  Helaas, deze reis is alleen op aanvraag beschikbaar

  Hoe werkt het?

  Hieronder kan je alles lezen hoe alles rondom de FC Barcelona Tickets is geregeld. Omdat de Barcelona Tickets populair zijn, is het belangrijk om te weten hoe alles werkt. Lees hieronder alles wat je moet weten.

  Levering

  Wedstrijdtickets voor FC Barcelona worden (met uitzondering van El Clasico) als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 48 uur voor de wedstrijd per mail verstuurd. Helaas kan dit niet eerder omdat dit het beleid van de club is. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. 

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Barcelona hanteert een systeem waarbij het in hele zeldzame gevallen kan voorkomen dat stoelen niet naast elkaar maar schuin achter elkaar worden ingedeeld. Dit gebeurt in minder dan 1% van de gevallen. Wij hebben hier helaas geen invloed op omdat dit het beleid van de club is.

  Garanties

  De garanties van de FC Barcelona Tickets: als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Complete reis

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.