Ma t/m Vr bereikbaar
van 09:00 tot 17:00uur
whatsapp 06 40814105
9
464 Beoordelingen

Tickets Borussia Dortmund - FC Schalke 04 kopen

 • Bundesliga
 • 14/03/2020 15:30
 • Signal Iduna Park, Duitsland-grens
 • Speeldatum bevestigd
 • De Kohlenpott derby. Een van de meest aansprekende wedstrijden in Europa. Boek nu je kaarten voor deze clash tussen Borussia Dortmund en Schalke 04!

  Kies tussen losse tickets of een complete voetbalreis

  Losse tickets

  Inbegrepen:

  • Ticket: categorie 3
  • Incl. verzend & servicekosten

  v.a. €335

  Complete voetbalreis

  Helaas, deze reis is alleen op aanvraag beschikbaar

  Hoe werkt het?

  Levering

  Borussia Dortmund tickets kunnen via email als e-tickets of via post als papieren tickets worden geleverd of dienen te worden opgehaald bij de stadionkassa. Wij brengen u uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd op de hoogte van de manier van levering.
  Tickets voor 'die Gelbe Wand' dienen altijd opgehaald te worden bij de stadionkassa. Wij wijzen u erop dat 'die Gelbe Wand' het sfeervak van Dortmund is en raden dit vak af voor jonge kinderen en mensen die slecht ter been zijn.

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Borussia Dortmund geldt dat bij een even aantal niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Bayern München, Monchengladbach en de wedstrijden in de Champions League kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

  Garanties

  Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Complete reis

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.