Ma t/m Vr bereikbaar
van 09:00 tot 17:00uur
06 40814105
8,8
263 Beoordelingen

Tickets Borussia Dortmund - FC Augsburg

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vs FC Augsburg

FC Augsburg
 • Bundesliga
 • 17/08/2019 15:30
 • Signal Iduna Park, Duitsland-grens
 • Speeldatum bevestigd
 • Kies tussen losse tickets of een complete voetbalreis

  Losse tickets

  Momenteel hebben wij geen tickets in de aanbieding voor deze wedstrijd.

  Complete voetbalreis

  Momenteel hebben wij geen tickets in de aanbieding voor deze wedstrijd.

  Hoe werkt het?

  Levering

  Wedstrijdtickets voor Borussia Dortmund worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per post naar uw adres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.
  Tickets voor 'die Gelbe Wand' dienen altijd opgehaald te worden bij de stadionkassa. Wij wijzen u erop dat 'die Gelbe Wand' het sfeervak van Dortmund is en raden dit vak af voor jonge kinderen en mensen die slecht ter been zijn.

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Borussia Dortmund geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Bayern München en Monchengladbach kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

  Garanties

  Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Complete reis

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.