Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1276 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Torino
Torino AC Monza
Serie A Serie A

Torino vs AC Monza tickets

Datum bevestigd

Stadio Comunale, Turijn

zaterdag 30 maart 2024, 15:00

Stadio Comunale, Turijn

zaterdag 30 maart 2024, 15:00

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Torino - AC Monza

Het wordt aanbevolen om je tickets voor Torino te verkrijgen via een betrouwbare Nederlandse ticketleverancier. Dit waarborgt de legitimiteit van de tickets en verzekert je van tijdige levering, terwijl ze tevens streven naar concurrerende prijzen.
De meest moeiteloze manier om toegang te krijgen tot Torino-tickets is via de veilige website van de club. Het wordt sterk aanbevolen om te opteren voor een Nederlandse ticketverstrekker zoals Voetbaltrips.com. Internationale platforms bieden doorgaans minder garanties, wat kan resulteren in teleurstellende ticketaankopen. Het is relevant op te merken dat Torino voornamelijk prijzige hospitality-tickets aanbiedt aan buitenlandse supporters. Hoewel er gedurende het seizoen enkele reguliere tickets beschikbaar kunnen zijn, zijn deze vaak gereserveerd voor leden van officiële fanclubs.
Voetbaltrips.com is zeker een betrouwbare bron voor Torino-tickets. Ze verstrekken exclusief officiële digitale tickets en zijn aangesloten bij het GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), waardoor je met vertrouwen bij hen kunt boeken.
Wanneer je online tickets bestelt via Voetbaltrips.com, zorgen ze ervoor dat je minimaal naast één andere persoon kunt zitten. In het geval van een oneven aantal tickets kun je contact met hen opnemen voor de zitplaatsindeling.
Indien de exacte wedstrijddatum nog niet bekend is, wordt deze op verschillende momenten definitief vastgesteld vanwege televisierechten of bekertoernooien. Voor de meest recente informatie over wedstrijddata kun je de website van Voetbaltrips.com raadplegen.
Het is spijtig genoeg niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen bij de aanschaf van Torino-tickets in Turijn via Voetbaltrips.com. De toegewezen stoelen zijn gebaseerd op beschikbaarheid.
Je ontvangt digitale E-tickets van Voetbaltrips.com, die je zelf kunt afdrukken en meenemen naar het stadion. Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail met alle benodigde ticketinformatie, waarin je in de meeste gevallen de tickets direct kunt downloaden.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd stuurt Voetbaltrips.com een e-mail met alle benodigde ticketinformatie. In de meeste gevallen kun je de tickets direct downloaden vanuit deze e-mail.
Door een voetbaltrip naar Torino te boeken via Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een zorgeloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met accommodaties, waardoor je zonder stress van de wedstrijd kunt genieten.
Voetbaltrips.com verkoopt hoofdzakelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden ze geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Torino Bologna
Datum niet bevestigd
Torino - Bologna tickets
Serie A Serie A
5 mei 2024
20:45
Stadio Comunale, Turijn
vanaf €105,-
Torino AC Milan
Datum niet bevestigd
Torino - AC Milan tickets
Serie A Serie A
19 mei 2024
20:45
Stadio Comunale, Turijn
vanaf €120,-

Andere wedstrijden van Torino of AC Monza