Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets River Plate
River Plate Instituto
Liga Profesional Liga Profesional

River Plate vs Instituto tickets

Datum niet bevestigd

Estadio Monumental, BuenosAires

zondag 26 november 2023, 21:00

Estadio Monumental, BuenosAires

zondag 26 november 2023, 21:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over River Plate - Instituto

We raden aan je River Plate tickets bij een Nederlandse aanbieder te kopen. Bij ons ben je verzekerd van echte tickets die je tijdig in handen krijgt. Daarnaast houden we de tarieven van onze concurrenten nauwlettend in de gaten, zodat je altijd een eerlijke prijs betaalt.
Het handigste is om je tickets betrouwbaar via onze site aan te schaffen. Ga voor een Nederlandse River Plate ticket aanbieder zoals Voetbaltrips.com voor gegarandeerde kwaliteit. Internationale ticket platformen geven vaak geen zekerheid, wat kan leiden tot minder gewenste tickets. River Plate biedt vooral prijzige hospitality tickets voor buitenlandse fans. Gedurende het seizoen zijn er wel wat tickets beschikbaar.
Zeker weten. Voetbaltrips.com garandeert volledig voor je tickets en je reisplanning. Wij verstrekken uitsluitend officiële digitale tickets en als reisbureau zijn we verbonden met GGTO.
We garanderen dat je ten minste met zijn tweeën naast elkaar zal zitten. Bij een oneven aantal raden we je aan om even contact met ons op te nemen over de stoelindeling.
De precieze datum kan wijzigen door televisierechten of bekercompetities. De bevestigingsdatum kan variëren. Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over de speeldata.
Bij River Plate is dit jammer genoeg niet haalbaar. We ontvangen een vastgesteld aantal zitplaatsen en deze worden toegewezen op basis van wat beschikbaar is.
De tickets voor de match moeten worden afgehaald bij de aangewezen contactpersoon van de club
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie..
Wanneer je via ons reserveert, verzekeren we je van een vlekkeloze reis. Geen stress over wedstrijdplanningen of accommodatie-logistiek. Met ons reis je zonder zorgen.
Onze verkoop betreft uitsluitend tickets voor het thuisvak. Tenzij specifiek anders vermeld, bieden we geen kaarten aan voor het uitvak. Het dragen van kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is eveneens niet geoorloofd.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van River Plate of Instituto