Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets FC Barcelona
FC Barcelona FC Porto
Champions League Champions League

FC Barcelona vs FC Porto tickets

Datum bevestigd

Estadi Olimpic, Barcelona

dinsdag 28 november 2023, 21:00

Estadi Olimpic, Barcelona

dinsdag 28 november 2023, 21:00

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over FC Barcelona - FC Porto

Kies voor een Nederlandse aanbieder. Met ons ben je zeker van echte tickets die je mooi op tijd krijgt. En guess what? Wij houden de marktprijzen scherp in de gaten, dus te veel betalen is verleden tijd.
Simpelweg door ze snel en veilig via onze site te boeken. Als je kiest voor een betrouwbare Nederlandse partij zoals Voetbaltrips, zit je altijd goed. Er zijn wel internationale platforms, maar daar krijg je geen garanties. FC Barcelona zelf? Die bieden alleen prijzige hospitality tickets aan voor buitenlandse fans en hun gewone tickets zijn vaak gereserveerd voor hun Spaanse 'members'.
Absoluut! Voetbaltrips.com is je betrouwbare partner voor tickets en reisarrangementen. Wij gaan enkel voor officiële digitale tickets. En we zijn ook verbonden met het garantiefonds GGTO.
Maak je geen zorgen, bij online aankopen zorgen we dat je minimaal per twee naast elkaar zit. Ben je met een grotere groep of een oneven aantal? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen via de telefoon, chat/whatsapp of email.
Dit hangt af van tv-rechten en mogelijke toernooien. Check onze site voor meer info hierover.
Bij FC Barcelona is dat een uitdaging. We krijgen per wedstrijd stoelen toegewezen en doen ons best om de perfecte indeling voor je te maken. Dat is de reden dat wij met categorieën werken.
Je krijgt van ons een digitaal E-ticket. Deze moet je printen en meenemen naar het stadion. Meestal krijg je ze 5 dagen voor de wedstrijd je tickets al in je mailbox.
Combineer je je voetbalreis met FC Barcelona tickets via ons? Dan is alles piekfijn geregeld. Geen stress over vluchten of lastig bereikbare hotels. Gewoon, zorgeloos genieten!
We richten ons vooral op tickets voor het thuisvak. Tenzij specifiek vermeld, hebben we geen tickets voor het uitvak. Het dragen van kleding van het bezoekende team is niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van FC Barcelona of FC Porto