Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion Tottenham Hotspur
Premier League Premier League

Brighton & Hove Albion vs Tottenham Hotspur tickets

Datum bevestigd

Amex Stadium, Brighton

donderdag 28 december 2023, 19:30

Amex Stadium, Brighton

donderdag 28 december 2023, 19:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur

Ons advies is om je Brighton & Hove Albion tickets te verkrijgen via een Nederlandse leverancier. Hier ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden bezorgd. Daarnaast bewaken we actief de prijzen van onze concurrenten, zodat je nooit te veel betaalt.
De eenvoudigste manier is om je tickets veilig via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Brighton & Hove Albion ticketleverancier, zoals Voetbaltrips.com, voor extra zekerheid. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, waardoor je het risico loopt om teleurstellende tickets te ontvangen. Brighton & Hove Albion biedt doorgaans voornamelijk dure hospitality tickets aan buitenlandse fans. Gedurende het seizoen zijn er enkele tickets beschikbaar, maar deze zijn meestal voor Engelse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators).
We zorgen ervoor dat je minstens naast één andere persoon zit wanneer je online tickets bestelt. Als je met een oneven aantal personen reist, raden we aan om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De definitieve datum wordt later vastgesteld, dus raadpleeg onze website voor de meest recente informatie over wedstrijddata.
Helaas is het doorgaans niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te selecteren. We ontvangen een toegewezen aantal stoelen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt afdrukken en meenemen naar het stadion. De tickets worden doorgaans uiterlijk vijf dagen voor de wedstrijd per e-mail verstuurd, en meestal kun je de tickets direct vanuit die e-mail downloaden.
Als je via ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Maak je geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
In de regel verkopen we primair thuisvak tickets en bieden we meestal geen uitvak tickets aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is over het algemeen ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Brighton & Hove Albion of Tottenham Hotspur