Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion Newcastle United
Premier League Premier League

Brighton & Hove Albion vs Newcastle United tickets

Datum niet bevestigd

Amex Stadium, Brighton

zaterdag 3 mei 2025, 15:00

Amex Stadium, Brighton

zaterdag 3 mei 2025, 15:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Brighton & Hove Albion - Newcastle United

Ons advies is om je Brighton & Hove Albion tickets te verkrijgen via een Nederlandse leverancier. Hier ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden bezorgd. Daarnaast bewaken we actief de prijzen van onze concurrenten, zodat je nooit te veel betaalt.
De eenvoudigste manier is om je tickets veilig via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Brighton & Hove Albion ticketleverancier, zoals Voetbaltrips.com, voor extra zekerheid. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, waardoor je het risico loopt om teleurstellende tickets te ontvangen. Brighton & Hove Albion biedt doorgaans voornamelijk dure hospitality tickets aan buitenlandse fans. Gedurende het seizoen zijn er enkele tickets beschikbaar, maar deze zijn meestal voor Engelse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators).
We zorgen ervoor dat je minstens naast één andere persoon zit wanneer je online tickets bestelt. Als je met een oneven aantal personen reist, raden we aan om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De definitieve datum wordt later vastgesteld, dus raadpleeg onze website voor de meest recente informatie over wedstrijddata.
Helaas is het doorgaans niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te selecteren. We ontvangen een toegewezen aantal stoelen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt afdrukken en meenemen naar het stadion. De tickets worden doorgaans uiterlijk vijf dagen voor de wedstrijd per e-mail verstuurd, en meestal kun je de tickets direct vanuit die e-mail downloaden.
Als je via ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Maak je geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
In de regel verkopen we primair thuisvak tickets en bieden we meestal geen uitvak tickets aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is over het algemeen ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Brighton & Hove Albion Manchester United
Datum bevestigd
Brighton & Hove Albion - Manchester United tickets
Premier League Premier League
24 augustus 2024
12:30
Amex Stadium, Brighton and Hove
vanaf €195,-
Brighton & Hove Albion Ipswich Town
Datum bevestigd
Brighton & Hove Albion - Ipswich Town tickets
Premier League Premier League
14 september 2024
15:00
Amex Stadium, Brighton and Hove
vanaf €115,-
Brighton & Hove Albion Nottingham Forest
Datum bevestigd
Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest tickets
Premier League Premier League
22 september 2024
14:00
Amex Stadium, Brighton and Hove
vanaf €115,-

Andere wedstrijden van Brighton & Hove Albion of Newcastle United