Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Brentford
Brentford Luton Town FC
Premier League Premier League

Brentford vs Luton Town FC tickets

Datum bevestigd

Brentford Community Stadium, London

zaterdag 2 december 2023, 15:00

Brentford Community Stadium, London

zaterdag 2 december 2023, 15:00

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Brentford - Luton Town FC

Het wordt sterk aanbevolen om je Brentford-tickets bij een Nederlandse leverancier aan te schaffen. Hier ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden geleverd. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten nauwlettend in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
Het eenvoudigste en veiligste is om je tickets via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Brentford-ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com voor gekerheid. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, waardoor je het risico loopt om teleurstellende tickets te krijgen. Brentford biedt doorgaans voornamelijk dure hospitality-tickets voor buitenlandse fans. Enkele tickets zijn beschikbaar voor niet-Engelse leden gedurende het seizoen.
Zeker. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. Wij leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO, wat extra zekerheid biedt.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. Als je een oneven aantal tickets hebt, raden we aan om contact met ons op te nemen voor hulp bij de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De vaststelling van de datum verschilt per geval. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij Brentford is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zonder zorgen.
Wij verkopen primair tickets voor het thuisvak. Tenzij anders aangegeven, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Arsenal Wolverhampton Wanderers
Datum bevestigd
Arsenal - Wolverhampton Wanderers tickets
Premier League Premier League
2 december 2023
15:00
Emirates Stadium, Londen
vanaf €345,-
Millwall Sunderland AFC
Datum bevestigd
Millwall - Sunderland AFC tickets
Championship Championship
2 december 2023
15:00
The Den, Londen
vanaf €85,-
West Ham United Crystal Palace
Datum bevestigd
West Ham United - Crystal Palace tickets
Premier League Premier League
3 december 2023
14:00
London Stadium, Londen
vanaf €95,-

Andere wedstrijden van Brentford of Luton Town FC