Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Borussia Dortmund
Borussia Dortmund Bochum
Bundesliga Bundesliga

Borussia Dortmund vs Bochum tickets

Datum bevestigd

Signal Iduna Park, Dortmund

zondag 28 januari 2024, 17:30

Signal Iduna Park, Dortmund

zondag 28 januari 2024, 17:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Borussia Dortmund - Bochum

Het aanschaffen van tickets voor deze spannende wedstrijd is eenvoudig en veilig via onze website. Kies de gewenste categorie en het aantal tickets; de digitale tickets worden in de week voor de wedstrijd per e-mail verzonden.
Het beste moment om uw tickets te kopen is zo'n 4 tot 6 weken voor de wedstrijd. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om tickets dichter bij de wedstrijddatum aan te schaffen.
Ja, u wordt naast elkaar geplaatst. Voor oneven aantallen tickets, neemt u alstublieft contact met ons op voor bevestiging.
Specifieke stoelkeuze is niet mogelijk, maar we zorgen altijd voor de beste beschikbare stoelen binnen uw geselecteerde categorie.
Zeker, vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een persoonlijk voorstel. Geniet van concurrerende prijzen en gegarandeerde reiszekerheid.

Over jouw Borussia Dortmund - Bochum tickets

Beleef Borussia Dortmund - Bochum        

De confrontatie tussen Borussia Dortmund en Bochum in de Bundesliga is altijd een spannende aangelegenheid.

Twee bijzondere feiten over de Borussia Dortmund - Bochum wedstrijd:

 

  • Regionale Derby met Diepe Wortels: Deze wedstrijd staat bekend als een regionale derby in het Ruhrgebied, een van de meest voetbalgepassioneerde regio's in Duitsland. De nabijheid van de steden Dortmund en Bochum zorgt voor een intense rivaliteit, diepgeworteld in de lokale cultuur en geschiedenis. Deze derby is niet alleen een sportieve strijd, maar ook een uiting van lokale trots en identiteit.
  • Contrast in Prestaties en Stijl: Borussia Dortmund, een van de grootste en meest succesvolle clubs in Duitsland, staat bekend om zijn dynamische speelstijl en indrukwekkende successen, waaronder meerdere Bundesliga-titels. Bochum daarentegen, vaak gezien als de underdog, staat bekend om zijn veerkracht en vastberadenheid. Deze combinatie zorgt voor wedstrijden waarin vaak verrassende resultaten en emotionele voetbalmomenten plaatsvinden, waardoor deze confrontaties onvoorspelbaar en spannend zijn.

Eenvoudig naar Liverpool met digital tickets voor Borussia Dortmund - Bochum

       
Uw digitale tickets worden per e-mail verzonden. Een wedstrijddag in het Signal Iduna Park is een ervaring om nooit te vergeten: de sfeer, de gezangen, en de spanning zorgen voor een magische voetbalervaring.


Tips voor de Speelstad

Ontdek Dortmund, een stad met een rijke voetbaltraditie. Geniet van lokale culinaire specialiteiten, bezoek historische bezienswaardigheden en meng je onder de levendige fans voor een authentieke voetbalervaring.
Voor de beste ervaring, koop uw tickets bij voetbaltrips.com. Wij zorgen voor een naadloze, veilige en onvergetelijke voetbalreis.


 

Andere wedstrijden in deze stad

Borussia Dortmund Aston Villa
Datum niet bevestigd
Borussia Dortmund - Aston Villa tickets
Vriendschappelijke wedstrijden Vriendschappelijke wedstrijden
10 augustus 2024
17:00
Signal Iduna Park, Dortmund
vanaf €95,-

Andere wedstrijden van Borussia Dortmund of Bochum