Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1276 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Bologna
Bologna Salernitana
Serie A Serie A

Bologna vs Salernitana tickets

Datum bevestigd

Renato Dall'Ara Stadium, Bologna

maandag 1 april 2024, 12:30

Renato Dall'Ara Stadium, Bologna

maandag 1 april 2024, 12:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Bologna - Salernitana

Het wordt aanbevolen om je tickets voor Bologna te kopen bij een gerenommeerde Nederlandse leverancier. Dit verzekert je van legitieme tickets die tijdig worden geleverd, en ze zorgen ervoor dat hun prijzen altijd concurrerend zijn.
De makkelijkste manier om tickets voor Bologna te bemachtigen, is via hun veilige website. Het wordt aangeraden om te kiezen voor een Nederlandse ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com. Internationale ticketplatforms bieden doorgaans minder garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. Het is ook vermeldenswaard dat Bologna voornamelijk dure hospitality-tickets aanbiedt aan buitenlandse fans. Gedurende het seizoen zijn er wel enkele tickets beschikbaar, maar die zijn meestal gereserveerd voor Engelse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat garant voor je tickets en reisarrangement. Ze leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Je kunt dus met een gerust hart bij hen boeken.
Voetbaltrips.com zorgt ervoor dat je minstens met z'n tweeën naast elkaar zit. Als je een oneven aantal tickets hebt, kun je contact met hen opnemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte wedstrijddatum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De definitieve datum wordt op verschillende momenten vastgesteld. Voor de actuele informatie over wedstrijddata kun je hun website raadplegen.
Het is helaas niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen voor Bologna Bologna-tickets. Voetbaltrips.com ontvangt een toegewezen aantal stoelen en verdeelt deze op basis van beschikbaarheid.
Je krijgt digitale E-tickets die je zelf kunt afdrukken en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd stuurt Voetbaltrips.com een e-mail met alle benodigde ticketinformatie. In de meeste gevallen kun je de tickets direct downloaden vanuit deze e-mail.
Als je bij hen boekt, garanderen ze een zorgeloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met accommodaties. Met Voetbaltrips.com reis je zonder stress.
Ze verkopen voornamelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden ze geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Bologna of Salernitana