9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
West Ham United

West Ham United

Londen, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de West Ham United Tickets?

West Ham United

Er zijn bepaalde dingen die je goed moet weten over de West Ham Tickets. Wij leggen graag alles aan je uit.

Levering van de tickets West Ham

De tickets West Ham United worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets als e-tickets worden geleverd per e-mail of als papieren tickets per post. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op. De kaartjes West Ham United regelen wij hoe dan ook voor u.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden om de kaarten West Ham United passend bij de wensen te maken. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse West Ham tickets

Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Heeft u nog andere vragen over de West Ham tickets? Neem dan nu contact met ons op.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

West Ham United is een Londense voetbalclub welke uitkomt in de Premier League. De bijnaam van West Ham United is 'the hammers', en ze zijn opgericht in 1895. West Ham United speelt haar wedstrijden in het Olympisch Stadion, welke ook wel het London Stadium wordt genoemd. De West Ham Tickets zijn aantrekkelijk wegens dit imposante en mooie stadion. Ook de voetbalreizen naar Londen, en dus naar West Ham United zijn zeer in trek.

Combineer West Ham United wedstrijden met een bezoek aan Londen 

Wanneer je een wedstrijd van West Ham United bezoekt kan het ontzettend leuk zijn om dit te combineren met een bezoek aan Londen. Als hoofdstad van Engeland heeft Londen je ontzettend veel cultuur te bieden, met tal van musea en prachtige oude gebouwen. Denk aan de London Eye, de Tower Bridge en de Big Ben! Ook voor een hapje en drankje biedt Londen voldoende mogelijkheden. De traditionele fish and chips zijn meer dan het proberen waard. 

Voetbaltrip West Ham United boeken 

Op onze website bieden wij verschillende voetbaltrips naar West Ham United aan. Zo kun je altijd voor een wedstrijd kiezen die je het leukst lijkt! Kies je voor een derby tussen twee Londense clubs, of ga je juist voor een wedstrijd tegen een laagvlieger uit de Engelse competitie? Bij een voetbalreis West Ham United zorgen wij voor je vervoer, je accommodatie in Londen en voor de tickets voor West Ham United! Zo hoef je zelf niets meer te regelen als je eenmaal naar Londen vertrekt voor je voetbalreis naar West Ham United. 

Losse wedstrijdtickets voor West Ham United bestellen 

Naast de mogelijkheid om een voetbaltrip naar West Ham United te reserveren, kun je ook voor losse tickets West Ham United kiezen. Wellicht heb je een kennis in Londen, of lijkt het je fijner om je reis zelf te reizen. Door je wedstrijdtickets West Ham United vooraf via Voetbaltrips.com te reserveren heb je hier zelf geen omkijken meer naar als je eenmaal in Londen aankomt.

West Ham United bezoeken in een combideal reis!

Één stad, één weekend & twee wedstrijden. Dit klinkt als de ideale citytrip. Dit kan bij Voetbaltrips.com. Het is mogelijk om naast West Ham United, nog een andere Londense club te bezoeken in een weekend. Bekijk onze combidealpagina voor mogelijke opties of informeer ons naar andere mogelijkheden!