9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
West Ham United

West Ham United

London, GB

Hoe werken de West Ham United Tickets?

West Ham United

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

West Ham United is een Londense voetbalclub welke uitkomt in de Premier League. De bijnaam van West Ham United is 'the hammers', en ze zijn opgericht in 1895. West Ham United speelt haar wedstrijden in het Olympisch Stadion, welke ook wel het London Stadium wordt genoemd. De West Ham Tickets zijn aantrekkelijk wegens dit imposante en mooie stadion. Ook de voetbalreizen naar Londen, en dus naar West Ham United zijn zeer in trek.

Combineer West Ham United wedstrijden met een bezoek aan Londen 

Wanneer je een wedstrijd van West Ham United bezoekt kan het ontzettend leuk zijn om dit te combineren met een bezoek aan Londen. Als hoofdstad van Engeland heeft Londen je ontzettend veel cultuur te bieden, met tal van musea en prachtige oude gebouwen. Denk aan de London Eye, de Tower Bridge en de Big Ben! Ook voor een hapje en drankje biedt Londen voldoende mogelijkheden. De traditionele fish and chips zijn meer dan het proberen waard. 

Voetbaltrip West Ham United boeken 

Op onze website bieden wij verschillende voetbaltrips naar West Ham United aan. Zo kun je altijd voor een wedstrijd kiezen die je het leukst lijkt! Kies je voor een derby tussen twee Londense clubs, of ga je juist voor een wedstrijd tegen een laagvlieger uit de Engelse competitie? Bij een voetbalreis West Ham United zorgen wij voor je vervoer, je accommodatie in Londen en voor de tickets voor West Ham United! Zo hoef je zelf niets meer te regelen als je eenmaal naar Londen vertrekt voor je voetbalreis naar West Ham United. 

Losse wedstrijdtickets voor West Ham United bestellen 

Naast de mogelijkheid om een voetbaltrip naar West Ham United te reserveren, kun je ook voor losse tickets West Ham United kiezen. Wellicht heb je een kennis in Londen, of lijkt het je fijner om je reis zelf te reizen. Door je wedstrijdtickets West Ham United vooraf via Voetbaltrips.com te reserveren heb je hier zelf geen omkijken meer naar als je eenmaal in Londen aankomt.

West Ham United bezoeken in een combideal reis!

Één stad, één weekend & twee wedstrijden. Dit klinkt als de ideale citytrip. Dit kan bij Voetbaltrips.com. Het is mogelijk om naast West Ham United, nog een andere Londense club te bezoeken in een weekend. Bekijk onze combidealpagina voor mogelijke opties of informeer ons naar andere mogelijkheden!