9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Werder Bremen

Werder Bremen

Bremen, Duitsland


Werder Bremen tickets of een voetbaltrip Werder Bremen? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Werder Bremen? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Werder Bremen tickets en complete voetbalreizen naar Werder Bremen. Wedstrijden Bremen staat garant voor actie, met spelers zoals Milot Rashica, Josh Sargent en Maximilian Eggestein. Werder Bremen tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Bremen kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Werder Bremen speelt haar thuiswedstrijden in het Weserstadion. Daarnaast is Werder Bremen elk jaar een subtopper in de Duitse Bundesliga. Ook doet Werder Bremen elk jaar mee om de DFB Pokal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Bremen of losse Werder Bremen tickets.

Hoe werken de Werder Bremen Tickets?

Werder Bremen


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Tickets Werder Bremen

Werder Bremen is een Duitse voetbalclub uit de gelijknamige stad Bremen. Werder Bremen is opgericht in 1899 en speelt, met uitzondering van één seizoen, al sinds de oprichting in de hoogste Duitse voetbalklasse. Werder Bremen is een Duitse subtopper die in totaal 4x landskampioen is geworden en 6x de DFB Pokal gewonnen heeft. In het seizoen 2010/11 speelde Werder Bremen voor het laatst Europees voetbal. Sindsdien is het resultaat erg wisselvallig en dreigde in 2018 degradatie naar de Tweede Bundesliga. In tegenstelling tot Werder, degradeerde rivaal Hamburger SV naar de Tweede Bundesliga. Werder Bremen eindigde uiteindelijk in de middenmoot. Werder Bremen is de afgelopen jaren op zoek naar Europees voetbal en hoopt de komende jaren succes te boeken in de Bundesliga en de DFB Pokal. De bekendste voetballers in de clubhistorie van Werder Bremen zijn Claudio Pizarro, Miroslav Klose, Per Mertesacker en Mesut Özil. Op dit moment zijn Milot Rashica, Maximilian Eggestein en ex-Ajacied Niklas Moisander de topspelers. 

Werder Bremen speelt haar thuiswedstrijden in het Weserstadion. Het Weserstadion heeft een capaciteit van 42.358 plaatsen. Het stadion is vernoemd naar de naastgelegen rivier, de Wezer. Het stadion ligt ten zuiden van het centrum van Bremen en is makkelijk bereikbaar. Wil je Werder Bremen zien schitteren in het Weserstadion? Boek snel Werder Bremen tickets!

De grootste rivaal van Die Grün-Weißen is Hamburger SV. De derby wordt ook wel 'das Nordderby' genoemd omdat Bremen en Hamburg in het noorden van Duitsland liggen. De derby wordt al een tijdje niet gespeeld omdat Hamburger SV in 2018 degradeerde naar de Tweede Bundesliga.