9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
VFL Wolfsburg

VFL Wolfsburg

Wolfsburg, Duitsland


VFL Wolfsburg tickets of een voetbaltrip VFL Wolfsburg? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor VFL Wolfsburg? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Wolfsburg tickets en complete voetbalreizen naar Wolfsburg. Wedstrijden Wolfsburg staat garant voor actie, met spelers zoals Brekalo, Arnold en natuurlijk Wout Weghorst. Wolfsburg tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Wolfsburg, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. VFL Wolfsburg speelt haar thuiswedstrijden in het sfeervolle Volkswagen-Arena. Wolfsburg is een gevaarlijke subtopper in de Bundesliga en strijdt jaarlijks mee om de DFB Pokal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Wolfsburg of losse Wolfsburg tickets.

Hoe werken de VFL Wolfsburg Tickets?

VFL Wolfsburg


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Tickets VFL Wolfsburg

Algemene informatie

VFL Wolfsburg is opgericht in 1945. Wolfsburg speelt pas sinds 1997 in de Bundesliga. Voor 1997 boekte Wolfsburg weinig succes in zowel de Duitse competities als Europees. Na veel seizoenen in de Oberliga en de Tweede Bundesliga, promoveerde Wolfsburg in 1997 naar de Bundesliga. Wolfsburg werd beschouwd als een middenmoter totdat Wolfsburg in 2009 voor het eerst landskampioen werd. De topspelers op dat moment waren Grafite, Edin Dzeko en Andrea Barzagli. De komende jaren ging het weer iets minder met een 15e plaats in 2011. Pas vanaf 2013/14 ging het weer rollen bij Wolfsburg. Met Nederlander Bas Dost won Wolfsburg in 2014 de DFB Pokal en werd het tweede in de Bundesliga. Ivica Olic, Bas Dost en Kevin De Bruyne maakten het verschil voor de club uit Wolfsburg. In het seizoen 2015/16 werd ook nog eens de kwartfinale van de Champions League bereikt. Helaas werd Wolfsburg uitgeschakeld door Real Madrid. Na het grote succes dreigde de afgelopen jaren degradatie voor Wolfsburg. Na twee seizoenen 16e te zijn geëindigd, gaat het dit seizoen weer beter met Wolfsburg. Dit komt mede door doelpuntmachine Wout Weghorst. 

Wolfsburg speelt haar thuiswedstrijden in het Volkswagen-Arena. Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 plaatsen. Het stadion is gebouwd in 2002 en ligt tegenover attractiepark Autostadt. Autostadt is een museum over Volkswagen met meerdere attracties voor jong en oud. Het attractiepark en het stadion zijn beide goed bereikbaar en liggen beide dichtbij het centrum van Wolfsburg. Een bezoek aan Autostadt is perfect te combineren met een wedstrijd van Wolfsburg! Boek snel Wolfsburg tickets bij Voetbaltrips!