9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Londen, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Tottenham Hotspur Tickets?

Tottenham Hotspur

Levering

Tottenham Hotspur tickets worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd Tottenham op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat u mobiele tickets krijgt, dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Arsenal, Liverpool, Chelsea, Mancester United en Manchester City kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Bezoek Tottenham Hotspur in Londen 

Tottenham Hotspur, door supporters vaak “Spurs” genoemd, werd al in 1882 opgericht als Hotspur FC. Deze naam kwam voort uit de cricketclub Hotspur, waarvan een deel van de leden aan de basis van de voetbalclub stond. Twee jaar na de oprichting van Hotspur FC werd de naam naar Tottenham Hotspur Football and Athletic Club veranderd. Tot voor kort speelde Tottenham Hotspur wedstrijden in haar eigen White Hart Lane in Londen, maar deze werd gesloten voor de bouw van een nieuw stadion. Nu worden de wedstrijden van Tottenham Hotspur in het fonkelnieuwe Tottenham Hotspur Stadium gespeeld.

In het verleden wist Tottenham Hotspur als eerste Engelse club in de twintigste eeuw de dubbel te behalen. Gedurende het seizoen 1960/1961 wist Tottenham Hotspur zowel de competitie als de nationale beker te winnen. Boek een voetbalreis naar Tottenham Hotspur of koop losse Tottenham Hotspur tickets om het grootste van deze club van dichtbij mee te kunnen maken! 

Leuk uitstapje naar Londen 

Een voetbalreis naar Tottenham Hotspur boeken betekent niet alleen dat je de mogelijkheid hebt om een wedstrijd van Tottenham Hotspur te bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan Londen, de hoofdstad van Engeland. Londen is een prachtige stad waar jaarlijks honderden Nederlandse toeristen een kijkje komen nemen! Denk aan de Tower Bridge, de Big Ben, enzovoorts. Ook voor een lekker hapje en drankje kun je in Londen terecht. Deze Engelse stad staat bekend om haar fish and chips

Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over het maken van een voetbalreis

Voetbalreis naar Tottenham Hotspur boeken 

Lijkt het je leuk om een voetbaltrip naar Tottenham Hotspur te organiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Voetbaltrips.com biedt je geregeld leuke voetbalreizen naar Londen. Je kunt kiezen voor een voetbalreis naar Tottenham Hotspur, maar bijvoorbeeld ook voor een voetbalreis naar Chelsea! Wij zorgen dat de reis naar Londen, je verblijf in Londen en de voetbaltickets voor Tottenham Hotspur geregeld worden. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar! 

Tottenham Tickets bestellen 

Ook bieden wij de mogelijkheid om losse wedstrijdtickets voor Tottenham Hotspur te bestellen. Je kunt in dat geval zelf voor je vervoer en accommodatie zorgen. Losse Tottenham tickets bestellen kan voor vrijwel iedere wedstrijd die Tottenham Hotspur speelt. Boek de tickets ruim voor de wedstrijd, om te voorkomen dat de Tottenham Hotspur tickets al vergeven zijn. 

Tottenham Hotspur bezoeken met een combideal

Door de  aanwezigheid van meerdere voetbalclubs in de buurt van Tottenham Hotspur, is het mogelijk om je Tottenham Hotspur voetbalreis te combineren met een bezoek aan andere Londense voetbalclub. Zo zijn er elk seizoen mogelijkheden om voetbalwedstrijden van Tottenham Hotspur te combineren met bijvoorbeeld Arsenal of Chelea, maar ook met kleinere Londense clubs zoals Millwall of West Ham United.