9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Londen, Verenigd Koninkrijk


Tottenham Hotspur tickets of een voetbaltrip Tottenham Hotspur? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Tottenham Hotspur? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Tottenham tickets en complete voetbalreizen naar Londen. Wedstrijden Tottenham staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Kane, Son en natuurlijk Steven Bergwijn. Tottenham tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Tottenham, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Daarnaast speelt Tottenham haar thuiswedstrijden ook nog eens in het gloednieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Verder is Tottenham elk jaar in de race voor verschillende prijzen, de La Premier League, de FA Cup, de Caraboa Cup en de Champions League. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Tottenham of losse Tottenham Hotspur tickets.

Hoe werken de Tottenham Hotspur Tickets?

Tottenham Hotspur

Levering

Vanf het seizoen 2021/2022 zal Tottenham Hotspur gaan werken met mobiele tickets. Dit zijn tickets met barcodes die op een mobiel worden geactiveerd, en u dan kunt laten scannen bij de poorten van het stadion. Alle informatie met betrekking tot de tickets wordt uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post en/of e-mail. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Arsenal, Liverpool, Chelsea, Mancester United en Manchester City kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis naar Tottenham Hotspur boeken 

Lijkt het je leuk om een voetbaltrip naar Tottenham Hotspur te organiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Voetbaltrips.com biedt je geregeld leuke voetbalreizen naar Londen. Je kunt kiezen voor een voetbalreis naar Tottenham Hotspur, maar bijvoorbeeld ook voor een voetbalreis naar Chelsea! Wij zorgen dat de reis naar Londen, je verblijf in Londen en de voetbaltickets voor Tottenham Hotspur geregeld worden. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar! 

Tottenham Tickets bestellen 

Ook bieden wij de mogelijkheid om losse wedstrijdtickets voor Tottenham Hotspur te bestellen. Je kunt in dat geval zelf voor je vervoer en accommodatie zorgen. Losse Tottenham tickets bestellen kan voor vrijwel iedere wedstrijd die Tottenham Hotspur speelt. Boek de tickets ruim voor de wedstrijd, om te voorkomen dat de Tottenham Hotspur tickets al vergeven zijn. 

Tottenham Hotspur bezoeken met een combideal

Door de  aanwezigheid van meerdere voetbalclubs in de buurt van Tottenham Hotspur, is het mogelijk om je Tottenham Hotspur voetbalreis te combineren met een bezoek aan andere Londense voetbalclub. Zo zijn er elk seizoen mogelijkheden om voetbalwedstrijden van Tottenham Hotspur te combineren met bijvoorbeeld Arsenal of Chelea, maar ook met kleinere Londense clubs zoals Millwall of West Ham United. 

Leuk uitstapje naar Londen 

Een voetbalreis naar Tottenham Hotspur boeken betekent niet alleen dat je de mogelijkheid hebt om een wedstrijd van Tottenham Hotspur te bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan Londen, de hoofdstad van Engeland. Londen is een prachtige stad waar jaarlijks honderden Nederlandse toeristen een kijkje komen nemen! Denk aan de Tower Bridge, de Big Ben, enzovoorts. Ook voor een lekker hapje en drankje kun je in Londen terecht. Deze Engelse stad staat bekend om haar fish and chips

Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over het maken van een voetbalreis

Bezoek een wedstrijd van Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, door supporters vaak 'The Spurs' genoemd, is opgericht in 1882. Sinds de oprichting hebben The Spurs niet veel prijzen gepakt. Maar twee keer werd de First Division, voorganger van de Premier League, gewonnen. Tottenham won de Premier League nog nooit. Tottenham werd jarenlang beschouwd als een wisselvallende middenmoter. De afgelopen jaren presteerde Tottenham ook erg wisselvallend en won het geen prijzen. De laatste keer dat Tottenham een prijs won, was in 2008 toen het de EFL Cup won. In de clubhistorie werd in totaal 8x de FA Cup gewonnen, 4x de EFL Cup gewonnen en 7x de Community Shield. Ook in de Champions- of Europa League haalde Tottenham geen prijzen. In 1972 en 1984 werd de UEFA Cup gewonnen en in 1963 de Europacup II. De bekendste spelers uit de clubhistorie zijn Jermain Defoe, Gary Lineker en Teddy Sheringham. Dit seizoen probeert Tottenham weer prijzen te pakken. Met spelers als Harry Kane, Heung-Min Son en de Nederlander Steven Bergwijn zou dat geen probleem moeten zijn voor The Spurs. 

Tottenham Hotspur speelt haar thuiswedstrijden in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. Het nieuwe stadion heeft een capaciteit van 62.062 plaatsen. Voorheen speelde Tottenham, 118 jaar lang, in het historische White Hart Lane. Het Tottenham Hotspur Stadium werd voor het eerst gebruikt in 2019 en is het op drie na grootste stadion van de Premier League.

De aartsrivaal van Tottenham is zonder twijfel Arsenal. Toen Arsenal in de jaren 90 verhuisde naar Highbury in Noord-Londen, begon de rivaliteit. Tottenham zag Highbury, als haar territorium. Toen Arsenal kwam maakte dat veel los bij supporters van Tottenham. Sinsdien wordt de North London Derby gespeeld en wordt deze derby gezien als één van de grootste en felste derby's ter wereld. Naast Arsenal zijn ook de wedstrijden tegen Chelsea, West Ham United en Crystal Palace erg beladen omdat het allemaal Londense clubs zijn. Een wedstrijd van Tottenham bezoeken? Boek snel je wedstrijdtickets bij Voetbaltrips!