Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1140 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

Tickets Queens Park Rangers

Tickets voor Queens Park Rangers koop je op Voetbaltrips.com. Wij bieden top wedstrijdkaarten naast elkaar. Wil je Ilias Chair, Chris Willock en Kenneth Paal zien schitteren in Loftus Road? Kijk dan hieronder voor tickets, of vraag voor een complete voetbalreis een offerte aan nadat je een wedstrijd gekozen hebt.

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com?

Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan

Wij bieden unieke garanties

group

Er zal niemand alleen zitten*

Bij een even aantal zitplaatsen zit er niemand alleen, bij oneven aantallen raden wij aan contact met ons op te nemen. In bijna alle gevallen kunnen wij u samen plaatsen

group

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijd Garantie

Boek het servicepakket premium voor volledige zekerheid in geval van verplaatsing van wedstrijd of vlucht, of maak gebruik van ons standaard garantiepakket

group

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U hebt bij ons de zekerheid dat u échte tickets krijgt. Meestal zijn dit e-tickets die u via e-mail ontvangt en kunt printen of op uw telefoon kunt tonen

group

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

Bij boeking ontvangt u van ons alle informatie die u nodig heeft om prettig naar het stadion te reizen. Daarnaast geven wij ook graag leuke tips voor activiteiten in de stad

Over de club


Queens Park Rangers players

Queens Park Rangers wedstrijd bezoeken

Queens Park Rangers biedt een uitgelegen mogelijkheid om de Engelse voetbalsfeer te beleven. De club is actief op het 2e niveau waardoor er vaak voldoende kaarten beschikbaar zijn. Wil je graag een Engelse wedstrijd bezoeken, maar niet de hoge Premier League prijzen betalen? Dan is QPR de ideale club voor jou om te bezoeken.

Combineer QPR met een bezoek aan Londen

Doordat QPR in Londen ligt, is het bezoeken van een QPR wedstrijd goed te combineren met het bezichtigen van de Engelse hoofdstad. De stad kent vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, de Londen Eye en de Tower Bridge. Daarnaast kent Londen ook veel andere voetbalclubs die het zeker waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Tottenham Hotspur of Chelsea. 

Queens Park Rangers voetbalreis

Op Voetbaltrips.com vind je volledige QPR voetbalreizen. Bij deze optie regelen wij je vlucht naar Londen, je accommodatie in de stad en natuurlijk je QPR tickets. Hierbij nemen we jou dus alle zorgen uit handen, zodat je volledig kunt genieten van je voetbaltrip.

Losse QPR tickets 

Naast voetbalreizen bieden we ook losse kaarten aan voor Queens Park Rangers. Deze optie is ideaal wanneer je liever zelf je reis en accomodatie wilt regelen. Kies snel jouw favoriete tegenstander uit om er zeker van te zijn dat je goede plaatsen in het stadion hebt. 

Algemene informatie 

Queens Park Rangers, ook wel QPR, is een Londense voetbalclub die uitkomt op het tweede niveau, de Championship. De club is opgericht in 1882 en werd professioneel in 1889. Sinds de jaren 70 wisselt de club tussen spelen op het 1e en 2e niveau. De hoogste klassering in historie is een 2e plaats op het hoogste niveau in 1976. Daarnaast won de club de League Cup in 1967. QPR speelde ook twee keer Europees voetbal, namelijk in de UEFA Cup in 1976/77 en in 1984/85. In de geschiedenis hebben er een aantal grote namen voor de club gespeeld, zoals Peter Crouch, Park Ji-Sung en Julio Cesar. Daarnaast hebben er ook een aantal Nederlanders gespeeld, zoals Leroy Fer en Tjaronn Chery. 

QPR speelt zijn thusiwedstrijden in het Kiyan Prince Foundation Stadium, beter bekend als Loftus Road. Het stadion werd geopend in 1904 en heeft een capaciteit van 19.100. In 2019 werd het stadion hernoemd ter ere van QPR-jeugdspeler Kiyan Prince die in 2006 neergestoken werd met fatale gevolgen. 

QPR is een van de vier clubs die in het westen van Londen liggen. De supporters zien Chelsea als hun grootste rivaal, maar een bestaat ook een rivaliteit met Fulham en Brentford. Het bezoeken van een van deze West-Londense derby's is zeker de moeite waard. Doordat QPR niet op hetzelfde niveau speelt als de andere drie clubs, zijn de wedstrijden nog unieker en intenser. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Queens Park Rangers stadium
Queens Park Rangers stadium

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.