9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
PSG

PSG

Paris, FR

Hoe werken de PSG Tickets?

PSG

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis PSG

Paris Saint - Germain is een Franse voetbalclub welke uitkomt in de Ligue 1 en in de Champions League. PSG staat bekend als een rijke club met spelers uit de wereldtop. Op dit moment speelt het grootste talent van de wereld, Kylian Mbappe, voor PSG. Ook de Brazialiaanse wereldster Neymar maakt zijn doelpunten voor Paris Saint - Germain. PSG speelt haar wedstrijden in het bekende Parc de Princes waar zij de beschikking hebben over bijna 50.000 zitplaatsen. De rivaal van Paris Saint - Germain is Saint - Etienne, de wedstrijden tussen beide zijn erg beladen duels met veel vuurwerk. Zowel op als naast het veld.