9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
PSG

PSG

Paris, Frankrijk


PSG tickets of een voetbaltrip PSG? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Op zoek naar tickets voor een wedstrijd van PSG? Dan zit je bij Voetbaltrips.com goed! Het in Parijs gevestigde Paris Saint-Germain speelt haar wedstrijden in het Parc des Princes. PSG is de werkgever van wereldsterren zoals Neymar jr, Mbappé en Di Maria. Wedstrijdkaarten nodig voor PSG om deze wereldsterren is actie te zien? Of een compleet verzorgde voetbalreis naar Paris Saint-Germain? Kijk hieronder voor de tickets van PSG en voetbalreis PSG!

Hoe werken de PSG Tickets?

PSG

Levering PSG tickets

De wedstrijdtickets van PSG worden geleverd als e-tickets. Deze verzenden we uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per e-mail naar uw emailadres. Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis PSG

Paris Saint - Germain is een Franse voetbalclub welke uitkomt in de Ligue 1 en in de Champions League. PSG staat bekend als een rijke club met spelers uit de wereldtop. Op dit moment speelt het grootste talent van de wereld, Kylian Mbappe, voor PSG. Ook de Brazialiaanse wereldster Neymar maakt zijn doelpunten voor Paris Saint - Germain. PSG speelt haar wedstrijden in het bekende Parc de Princes waar zij de beschikking hebben over bijna 50.000 zitplaatsen. De rivaal van Paris Saint - Germain is Saint - Etienne, de wedstrijden tussen beide zijn erg beladen duels met veel vuurwerk. Zowel op als naast het veld.