9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur

Portsmouth FC

Verenigd Koninkrijk, Engeland-overig

Portsmouth FC tickets of een voetbaltrip Portsmouth FC? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Portsmouth FC is een club van en voor de supporters. In 2013 werden de supporters eigenaar van hun club en redde daarmee het leven van hun geliefde club. Wanneer je echt op zoek bent naar een goedkope voetbalreis met veel sfeer heeft Voetbaltrips.com de oplossing! Bij Portsmouth FC kan je genieten van de oude Engelse speelstijl en een geweldige sfeer in het Fratton Park. Kijk hieronder naar de beschikbare voetbalreizen.

 • Helaas bieden wij op moment geen wedstrijden aan van deze club. Mocht u geinteresseerd zijn in tickets voor deze club neem dan contact met ons op. Zodat wij u verder kunnen helpen naar een unieke voetbalervaring!

  Contact opnemen
 • Over de club

  Hoe werkt het?

  Levering

  Wedstrijdtickets voor Portsmouth FC kunnen via email als e-tickets of via post als papieren tickets worden geleverd of dienen te worden opgehaald bij de stadionkassa.

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

  Garanties

  Als u boekt bij Voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Complete reis

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.