Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1039 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

Tickets Millwall

Tickets voor Millwall koop je op Voetbaltrips.com. Wij bieden top wedstrijdkaarten naast elkaar. Wil je Charlie Cresswell, Jake Cooper en Zian Flemming zien schitteren in The Den? Kijk dan hieronder voor tickets, of vraag voor een complete voetbalreis een offerte aan nadat je een wedstrijd gekozen hebt.

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
5000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com?

Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan

Wij bieden unieke garanties

group

Er zal niemand alleen zitten*

Bij een even aantal zitplaatsen zit er niemand alleen, bij oneven aantallen raden wij aan contact met ons op te nemen. In bijna alle gevallen kunnen wij u samen plaatsen

group

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijd Garantie

Boek het servicepakket premium voor volledige zekerheid in geval van verplaatsing van wedstrijd of vlucht, of maak gebruik van ons standaard garantiepakket

group

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U hebt bij ons de zekerheid dat u échte tickets krijgt. Meestal zijn dit e-tickets die u via e-mail ontvangt en kunt printen of op uw telefoon kunt tonen

group

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

Bij boeking ontvangt u van ons alle informatie die u nodig heeft om prettig naar het stadion te reizen. Daarnaast geven wij ook graag leuke tips voor activiteiten in de stad

Over de club


Millwall players

Millwall FC bezoeken

Altijd al de sfeer van de Engelse voetbal willen ervaren? Dan ben je bij Millwall aan het juiste adres. Wij bieden kaarten aan voor alle Millwall wedstrijden en je kunt op Voetbaltrips.com zelfs volledige Millwall voetbalreizen boeken. 

Combineren met bezoek aan Londen

Doordat Millwall in Londen speelt, is het mogelijk om een bezoek aan de club te combineren met het bezichtigen van de Engelse hoofdstad. Bezoek bijvoorbeeld de Big Ben, de Londen Eye of de Tower Bridge. Daarnaast spelen er meerdere clubs in Londen. Een bezoek aan Millwall is dus ook te combineren met een bezoek aan een ander stadion, zoals het stadion van Chelsea of Arsenal

Millwall voetbalreis

Voor het bezoeken van Millwall bieden wij complete voetbalreizen aan. Bij deze voetbalreizen regelen wij de vlucht, de accommodatie en natuurlijk de wedstrijdtickets. Dit is dus de ideale optie wanneer je graag een voetbalreis wilt maken zonder de zorgen van het boeken. Kies je favoriete tegenstander uit en vraag een offerte aan. 

Losse Millwall tickets kopen

Naast complete voetbalreizen bieden wij ook losse Millwall tickets aan. Deze optie is handig wanneer je liever zelf je reis naar Londen en je accomodatie wilt regelen of al hebt geregeld. Wees er wel op tijd bij, want de Millwall tickets kunnen voor sommige wedstrijden erg hard gaan. 

Algemene informatie 

Millwall FC is een Engelse voetbalclub die uitkomt in de Championship. De club werd opericht in 1885 door Schotse havenwerkers. Millwall is nooit een topclub geweest en heeft voornamelijk op het 2e, 3e en 4e niveau van Engeland gespeeld. De hoogste klassering ooit haalde de club in 1994 met een 3e plaats op het hoogste niveau. Daarnaast heeft Millwall één keer de FA Cup finale weten te halen. De finale werd helaas wel met 3-0 verloren van Manchester United. De club heeft altijd bekend gestaan om het grauwe en ruwe karakter. In de hoogtijdagen van het Engelse hooliganisme was Millwall ook zeker een aanwezige speler. Sinds de stopt van het hooliganisme is de sitautie bij Millwall beter geworden, maar van het ruwe imago komen ze niet af. Volgens veel voetbalfans heeft dit karakter ook weer zijn charme. Er hebben weinig topspelers in het shirt van Millwall gespeeld, wat mede komt door het niveau van de club. Voorbeelden van spelers die er toch hebben gespeeld zijn Tim Cahill en Teddy Sheringham. Ook hebben er in het verleden drie Nederlanders bij de club gespeeld, Berry Powel, Etienne Verveer en Maikel Kieftenbeld. De huidge selectie telt ook een Nederlander, Zian Flemming maakt in 2022 de overstap van Fortuna Sittard naar de club uit Londen. 

Millwall speelt zijn thuiswedstrijden in The Den. Het stadion werd in 1993 geopend en heeft een capaciteit van 20.146. The Den was het eerste nieuw gebouwde stadion in Londen na de Tweede Wereldoorlog. 

De grootste rivaal van Millwall is stadsgenoot West Ham United. De rivaliteit tussen de twee is een van de langst lopende en intenste rivaliteiten van het Engelse voetbal. In het seizoen 1899/00 speelde de clubs voor het eerst tegen elkaar in de FA Cup en stond toen bekend als de "Dockers derby'. Deze naam ontstond doordat beide supportersgroepen voornamelijk bestonden uit havenarbeiders. Deze arbeiders werkten vaak ook voor rivaliserende bedrijven, wat de rivaliteit alleen maar intenser maakte. Een wedstrijd tussen beide clubs is zeker het bezoeken waard. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden om de kaarten Millwall passend bij de wensen te maken. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Millwall stadium
Millwall stadium

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden om de kaarten Millwall passend bij de wensen te maken. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.