Ma t/m Vr bereikbaar
van 09:00 tot 17:00uur
whatsapp 06 40814105
9
464 Beoordelingen

Manchester United

Verenigd Koninkrijk, Manchester

Manchester United tickets of een voetbaltrip Manchester United? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Een wedstrijd van Manchester United bezoeken? Wij zorgen voor Manchester United tickets! Voor voetbalkaarten en een complete voetbalreis Manchester United kunt u bij ons terecht. Proef de sfeer van het adembenemende Old Trafford, het onderkomen van ‘The Red Devils’ sinds jaar en dag. Voetbalreizen Manchester kunnen goed gecombineerd worden met het bezoeken van een duel uit de Championship, zie hiervoor onze comdi-deals. De Manchester United wedstrijden worden door onze klanten veel bezocht. Alle beschikbare tickets Manchester United voor één van de meest historie volle clubs in de geschiedenis van het voetbal vindt u hieronder.

Manchester United VS Club Brugge

 • Europa League
 • 27/02/2020 21:00
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Everton VS Manchester United

 • Premier League
 • 01/03/2020 14:00
 • Liverpool, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Manchester United VS Manchester City

 • Premier League
 • 08/03/2020 16:30
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Tottenham Hotspur VS Manchester United

 • Premier League
 • 15/03/2020 16:30
 • Londen, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Manchester United VS Sheffield United

 • Premier League
 • 21/03/2020 15:00
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Manchester United VS AFC Bournemouth

 • Premier League
 • 11/04/2020 15:00
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Nog niet bevestigd

Manchester United VS Southampton

 • Premier League
 • 25/04/2020 15:00
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Nog niet bevestigd

Crystal Palace VS Manchester United

 • Premier League
 • 02/05/2020 15:00
 • Londen, Verenigd Koninkrijk
Nog niet bevestigd

Manchester United VS West Ham United

 • Premier League
 • 09/05/2020 15:00
 • Manchester, Verenigd Koninkrijk
Nog niet bevestigd

Over de club

De Manchester United tickets zijn momenteel zeer populair. Een prachtige Engelse club met zeer veel uitstraling. Onze tickets Manchester United worden door onze klanten beoordeeld met een 8.9. Een mooie kans om te genieten van deze unieke Engelse club.

Manchester United wedstrijden bezoeken 

De Engelse stad Manchester heeft twee grote voetbalclubs voortgebracht, namelijk: Manchester City en Manchester United. Manchester United werd in eerste instantie als Newton Healt L&YR FC opgericht in 1878, maar dat werd al snel omgedoopt tot het huidige Manchester United. Onder supporters wordt deze club ook wel The Red Devils genoemd, wat voortkomt uit het rode thuistenue van de club. Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in Old Trafford, wat door veel voetbalsupporters als een van de mooiste stadions binnen Europa wordt beschouwd. 

Manchester United tickets voor jou!

Lijkt een wedstrijd van Manchester United bezoeken je leuk? Ondanks de populariteit hebben wij de beste tickets Manchester United voor jou. Wij bieden complete voetbalreizen naar Manchester United aan! Naast het bezoek aan het stadion van deze club kun je ook een bezoek aan Manchester zelf brengen. Voetbalreizen Manchester zijn erg populair wegens de grote successen van de beide clubs! Meer informatie over voetbalreizen vindt u hier.

Op vier na grootste Engelse stad 

Met meer dan 2.5 miljoen inwoners wordt Manchester als de op vier na grootste Engelse stad beschouwd. De stad staat bekend om haar textielindustrie. Dit komt onder meer door de Vlaamse wevers die in het verleden naar Manchester trokken om hier textiel te produceren en te verkopen. Zoals reeds beschreven werd heeft Manchester naast Manchester United een tweede topclub; Manchester City. Het kan ontzettend leuk zijn om naast je bezoek aan een wedstrijd van Manchester United ook een bezoek aan het stadion van Manchester City te brengen. 

Voetbalreis Manchester United boeken 

Op onze website bieden wij complete voetbalreis Manchester United aan. Met deze voetbalreizen naar Manchester United nemen we je alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor het vervoer naar Manchester, voor de accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Manchester United. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Manchester United beginnen! Welke wedstrijd Manchester United zou jij graag willen bezoeken? 

Losse tickets voor Manchester United bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Manchester United kiezen. Bij het bestellen van losse tickets Manchester United is het belangrijk om je Manchester United tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt in Old Trafford!   

Hoe werken de Manchester United tickets?

Wij leveren 100% betrouwbare Manchester United tickets. Lees nu alles over hoe u Manchester United wedstrijden kan bezoeken.

Levering

Wedstrijdtickets voor Manchester United worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Manchester City, Arsenal, Tottenham, Liverpool en Chelsea kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties voor de Manchester United tickets

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken om uw Manchester United tickets. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Manchester United Voetbalreis Manchester United

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.