9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Manchester United

Manchester United

Manchester, GB

Hoe werken de Manchester United Tickets?

Manchester United

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De Manchester United tickets zijn momenteel zeer populair. Een prachtige Engelse club met zeer veel uitstraling. Onze tickets Manchester United worden door onze klanten beoordeeld met een 8.9. Een mooie kans om te genieten van deze unieke Engelse club.

Manchester United wedstrijden bezoeken 

De Engelse stad Manchester heeft twee grote voetbalclubs voortgebracht, namelijk: Manchester City en Manchester United. Manchester United werd in eerste instantie als Newton Healt L&YR FC opgericht in 1878, maar dat werd al snel omgedoopt tot het huidige Manchester United. Onder supporters wordt deze club ook wel The Red Devils genoemd, wat voortkomt uit het rode thuistenue van de club. Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in Old Trafford, wat door veel voetbalsupporters als een van de mooiste stadions binnen Europa wordt beschouwd. 

Manchester United tickets voor jou!

Lijkt een wedstrijd van Manchester United bezoeken je leuk? Ondanks de populariteit hebben wij de beste tickets Manchester United voor jou. Wij bieden complete voetbalreizen naar Manchester United aan! Naast het bezoek aan het stadion van deze club kun je ook een bezoek aan Manchester zelf brengen. Voetbalreizen Manchester zijn erg populair wegens de grote successen van de beide clubs! Meer informatie over voetbalreizen vindt u hier.

Op vier na grootste Engelse stad 

Met meer dan 2.5 miljoen inwoners wordt Manchester als de op vier na grootste Engelse stad beschouwd. De stad staat bekend om haar textielindustrie. Dit komt onder meer door de Vlaamse wevers die in het verleden naar Manchester trokken om hier textiel te produceren en te verkopen. Zoals reeds beschreven werd heeft Manchester naast Manchester United een tweede topclub; Manchester City. Het kan ontzettend leuk zijn om naast je bezoek aan een wedstrijd van Manchester United ook een bezoek aan het stadion van Manchester City te brengen. 

Voetbalreis Manchester United boeken 

Op onze website bieden wij complete voetbalreis Manchester United aan. Met deze voetbalreizen naar Manchester United nemen we je alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor het vervoer naar Manchester, voor de accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Manchester United. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Manchester United beginnen! Welke wedstrijd Manchester United zou jij graag willen bezoeken? 

Losse tickets voor Manchester United bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Manchester United kiezen. Bij het bestellen van losse tickets Manchester United is het belangrijk om je Manchester United tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt in Old Trafford!