9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Manchester United

Manchester United

Manchester, Verenigd Koninkrijk


Manchester United tickets of een voetbaltrip Manchester United? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Manchester United? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Manchester United tickets en complete voetbalreizen naar Manchester. Wedstrijden Manchester United staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Pogba, Rashford en natuurlijk Donny van de Beek. Manchester United tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Manchester United, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken.

Hoe werken de Manchester United Tickets?

Manchester United

Wij leveren 100% betrouwbare Manchester United tickets. Lees nu alles over hoe u Manchester United wedstrijden kan bezoeken.

Levering

Vanaf seizoen 2021/2022 zullen de wedstrijdtickets voor Manchester United grotendeels worden geleverd in de vorm van e-tickets. Deze e-tickets krijgt u van ons in uw mailbox. Van daaruit kunt u de tickets downloaden en printen. De geprinte e-tickets kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per e-mail. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Manchester City, Arsenal, Tottenham, Liverpool en Chelsea kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties voor de Manchester United tickets

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken om uw Manchester United tickets. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Manchester United tickets voor jou!

Lijkt een wedstrijd van Manchester United bezoeken je leuk? Ondanks de populariteit hebben wij de beste tickets Manchester United voor jou. Wij bieden complete voetbalreizen naar Manchester United aan! Naast het bezoek aan het stadion van deze club kun je ook een bezoek aan Manchester zelf brengen. Voetbalreizen Manchester zijn erg populair wegens de grote successen van de beide clubs! Meer informatie over voetbalreizen vindt u hier.

Op vier na grootste Engelse stad 

Met meer dan 2.5 miljoen inwoners wordt Manchester als de op vier na grootste Engelse stad beschouwd. De stad staat bekend om haar textielindustrie. Dit komt onder meer door de Vlaamse wevers die in het verleden naar Manchester trokken om hier textiel te produceren en te verkopen. Zoals reeds beschreven werd heeft Manchester naast Manchester United een tweede topclub; Manchester City. Het kan ontzettend leuk zijn om naast je bezoek aan een wedstrijd van Manchester United ook een bezoek aan het stadion van Manchester City te brengen. 

Voetbalreis Manchester United boeken 

Op onze website bieden wij complete voetbalreis Manchester United aan. Met deze voetbalreizen naar Manchester United nemen we je alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor het vervoer naar Manchester, voor de accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Manchester United. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Manchester United beginnen! Welke wedstrijd Manchester United zou jij graag willen bezoeken? 

Losse tickets voor Manchester United bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Manchester United kiezen. Bij het bestellen van losse tickets Manchester United is het belangrijk om je Manchester United tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt in Old Trafford!   

Bezoek een wedstrijd van Manchester United

Algemene informatie

Manchester United is opgericht in 1878 en wordt gezien als de meest succesvolle club uit de geschiedenis van het Engelse voetbal. Bij de oprichting van de club werd de club Newton Health genoemd. Pas sinds 1902 werd de club Manchester United genoemd. Manchester United eindigde al sinds de oprichting hoog in de divisies. Zo speelde Manchester United na de oorlog constant in de top van de hoogste competitie van Engeland, destijds de First Division. In de jaren 70 ging het minder met Manchester United waardoor de club voor het eerst in de clubhistorie degradeerde naar de Second Division. Het seizoen erop werd United kampioen en promoveerde het weer naar de First Division. In 1986 werd Sir Alex Ferguson aangesteld als trainer en dat bleek een gouden greep. Na een ietswat stroeve start in de middenmoot werd er vanaf 1992 alleen maar gepresteerd. In de Premier League, die in 1993 werd opgericht, werden veel kampioenschappen behaald onder leiding van Ferguson. Manchester United was niet meer weg te denken uit de top van de Premier League. Daarnaast werd in 1999 en 2008 de Champions League gewonnen. In totaal is Manchester United 20x landskampioen geworden en won het 12x de FA Cup. De laatste keer dat United kampioen werd, was in het seizoen 2012/13. Na het vertrek van Ferguson werden de prestaties minder bij de club uit Manchester. Andere grote namen werden aangesteld waaronder José Mourinho en de Nederlander Louis van Gaal. Kampioen werden ze allemaal niet. Ole Gunnar Solskjaer, ex-speler van de club, is in december 2018 aangesteld als trainer en moet ervoor zorgen dat Manchester United weer kampioen wordt van Engeland. De bekendste spelers die bij Manchester United hebben gespeeld zijn er teveel om op te noemen. Onder andere Cristiano Ronaldo, David Beckham en Nederlanders Ruud van Nistelrooij en Edwin van der Sar hebben ooit op Old Trafford gespeeld. De grootste namen van het voetbal hebben bij Manchester United gespeelt. 

Manchester United speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Old Trafford. Old Trafford heeft een capaciteit van 76.312 plaatsen. Het stadion is al sinds 1910 de thuisbasis voor Manchester United. Het stadion is één van de grootste stadions van Engeland. Twee tribunes zijn vernoemd naar legendes van de club, namelijk Sir Bobby Charlton en Sir Alex Ferguson. Het stadion is door de jaren heen meerdere keren uitgebreid. 

De grootste rivaal van Manchester United is stadgenoot Manchester City. Een wedstrijd tussen beide ploegen wordt de Manchester Derby genoemd. De stadions van beide clubs liggen zo'n 6.4 kilometer van elkaar vandaan. De rivaliteit is ontstaan omdat beide clubs uit Manchester komen. De Manchester Derby is altijd erg beladen en is daarom zeker een bezoek waard!