9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Internazionale

Internazionale

Milan, IT

Hoe werken de Internazionale Tickets?

Internazionale

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Boek een voetbalreis naar Internazionale 

Italië is net als bijvoorbeeld Spanje of Engeland een echt voetballand! Veel jonge spelers dromen van een debuut in de eerste selectie van een Italiaanse topclubs. Aan topclubs heeft Italië geen gebrek met onder meer AC Milan, AS Roma, Juventus en Lazio Roma. Veel mensen scharen ook FC Internazionale Milan, vaak Inter Milan genoemd, onder deze topclubs. Internazionale werd in 1908 opgericht en speelt haar wedstrijden tegenwoordig in San Siro. Naast Internazionale speelt ook AC Milan haar thuiswedstrijden in dit prachtige stadion. Heb jij al eens gedacht aan het boeken van een voetbalreis naar Internazionale, om deze unieke Italiaanse voetbalsfeer van dichtbij mee te kunnen maken? 

Boek een compleet verzorgde voetbalreis naar Internazionale via Voetbaltrips.com! Met onze voetbaltrips naar Inter Milan kun je prachtige Italiaanse topwedstrijden bezoeken. Denk aan de kraker tussen Internazionale en AC Milan, de wedstrijd tussen Internazionale en Juventus, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om complete voetbalreizen te boeken via onze website, kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Internazionale kiezen. 

Milaan: een stad om heerlijk te shoppen! 

Niet alleen kun je met een complete voetbalreis naar Internazionale een topwedstrijd uit de Serie A bezoeken, ook kun je Milaan bekijken. Veel mensen zien Milaan als een heuse shopstad, waar alle bekende kledingmerken gevestigd zijn. Toch heeft Milaan veel meer te bieden dan winkels alleen. Breng een bezoek aan de verschillende culturele bezienswaardigheden en sluit de dag af op een van de gezellige terrasjes in deze Italiaanse modestad. 

Voetbalreis naar Inter Milan boeken 

Via onze website kun je heel eenvoudig een voetbalreis naar Internazionale boeken. Wij zorgen voor het vervoer naar Milaan, je accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets van Internazionale. Zo kun je onbezorgd aan je voetbaltrip naar Milaan beginnen! Het is verstandig om je voetbalreis naar Inter Milan ruim voor de gewenste wedstrijd te reserveren. Zo ben je verzekerd van goede plekken in het stadion. 

Losse wedstrijdtickets voor Internazionale 

Zoals reeds beschreven bieden wij je niet alleen voetbaltrips naar Inter Milan aan. Ook kunnen we je losse wedstrijdtickets voor Internazionale aanbieden. Dit is ideaal als je al van plan was om naar Milaan op vakantie te gaan en zodoende al je reis en accommodatie geregeld hebt. Door via ons losse wedstrijd