9
866 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Hertha BSC

Hertha BSC

Berlijn, Duitsland


Hertha BSC tickets of een voetbaltrip Hertha BSC? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Hertha BSC? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Hertha tickets en complete voetbalreizen naar Berlijn. Wedstrijden Hertha BSC staat garant voor actie, met spelers zoals Piatek, Sami Khedira en de Nederlander Javairo Dilrosun. Hertha tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Hertha BSC, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Hertha BSC speelt haar thuiswedstrijden in één van de grootste stadions van Europa, het Olympiastadion. Hertha is een subtopper in de Bundesliga die jaarlijks probeert aan te sluiten bij de absolute wereldtop. Daarnaast strijdt Hertha jaarlijks mee voor de DFB Pokal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Berlijn of losse Hertha BSC tickets.

Hoe werken de Hertha BSC Tickets?

Hertha BSC

Levering

Wedstrijdtickets voor Hertha BSC worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per post naar uw adres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op..

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Bayern Munchen & Borussia Dortmund kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Combineer een Hertha BSC wedstrijdbezoek met een weekend Berlijn

Bij Voetbaltrips.com kunt u een geheel weekend Berlijn boeken inclusief Hertha BSC voetbalkaartjes, vliegreis naar Berlijn, & een accommodatie. Dit zijn de ideale ingrediënten voor een fantastisch (voetbal)weekend!

Losse tickets Hertha BSC

Ook voor losse Hertha BSC kaartjes bent u bij Voetbaltrips.com aan het juiste adres. hierbij verzorgen wij de wedstrijdkaarten, en regelt u zelf de reis en het verblijf. 

Tickets Hertha BSC

Algemene informatie

Hertha BSC is opgericht in 1892 en was vrijwel meteen succesvol. Hertha speelde tussen 1926 en 1931 zes keer de finale van de Deutsche Meisterschaft. Hertha won er twee en verloor er vier. Jaren later raakte Hertha BSC betrokken bij twee omkoopschandalen en zag het er sportief gezien niet goed uit voor de club uit Berlijn. Na jaren van degraderen en promoveren eindigde Hertha in 1999 derde in de Bundesliga. Vanaf toen werd Hertha BSC gezien als een stabiele subtopper door steevast in de top 5 van de Bundesliga te eindigen. In 2010 eindigde Hertha plots 18e waardoor degradatie onontkoombaar was. Het seizoen erna promoveerde Hertha om in 2013 weer te degraderen naar de Tweede Bundesliga. In 2014 promoveerde Hertha weer naar de Bundesliga waar het nu nog steeds speelt. De afgelopen seizoenen probeert Hertha zich aan te sluiten bij de subtop in de Bundesliga. De bekendste spelers die het blauw-wit gedragen hebben zijn de gebroeders Boateng (Kevin-Prince en Jerome), Arne Friedrich en Salomon Kalou. Nu spelen Sami Khedira, Matheus Cunha en Nederlander Javairo Dilrosun in de Duitse hoofdstad. 

Hertha BSC speelt haar thuiswedstrijden in het Olympiastadion. Het Olympiastation heeft een capaciteit van 74.475 plaatsen. Het stadion is gebouwd in 1936 voor de Olympische Spelen in Berlijn. Sinds 1963 gebruikt Hertha BSC het stadion voor haar thuiswedstrijden. Ook worden de finales van de DFB Pokal gespeeld in het Olympiastadion. In 2004 kreeg het stadion een grote renovatie ter voorbereiding op het WK 2006 in Duitsland. 

De 'Berlijnse derby' is een strijd tussen de twee grootste clubs uit Berlijn. Hertha BSC, uit het voormalige West-Berlijn, tegen Union Berlin, uit het voormalige DDR, nemen het tegen elkaar op in de strijd om Berlijn. Wie mag zich de beste club van Berlijn noemen? Wil je de Berlijnse derby bezoeken? Boek snel je Hertha tickets bij Voetbaltrips!