9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
FC St. Pauli

FC St. Pauli

Hamburg, Duitsland


FC St. Pauli tickets of een voetbaltrip FC St. Pauli? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Baal je wel eens dat je niet 30 jaar geleden een buitenlandse voetbalwedstrijd hebt bezocht? Of dat je niet 30 jaar eerder was geboren om clubs te kunnen bezoeken die niet commercieel zijn ingesteld? Geen zorgen! Voetbaltrips.com biedt de perfecte oplossing met een voetbalreis naar FC St. Pauli. Tijdens een wedstrijd van FC St. Pauli heb je het gevoel dat je terug in de tijd gaat. Je ervaart een echt ouderwets voetbalgevecht waarbij sfeer op nummer één staat.

Hoe werken de FC St. Pauli Tickets?

FC St. Pauli

Levering

Wedstrijdtickets voor FC St. Pauli kunnen via email als e-tickets of via post als papieren tickets worden geleverd of dienen te worden opgehaald bij de stadionkassa.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij Voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club