9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
FC Schalke 04

FC Schalke 04

Duitsland-grens, DE

Hoe werken de FC Schalke 04 Tickets?

FC Schalke 04

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Wij willen je graag helpen met jouw Schalke 04 tickets!

Hoe schaf je jouw Schalke Tickets aan?

FC Schalke 04 is een Duitse voetbalclub welke haar wedstrijden speelt in de Bundesliga. Schalke is na Bayern München de grootste club uit Duitsland, als het gaat om het aantal leden. De grootste rivaal van FC Schalke 04 is het bekende Borussia Dortmund, de wedstrijd tussen beide wordt ook wel de Kohlenpottderby genoemd. Deze wedstrijd kunt u bezoeken met tickets van Voetbaltrips! Maar ook de andere wedstrijden in de Veltins-Arena zijn erg populair onder de Nederlanders. FC Schalke 04 beschikt op dit moment over Mark Uth in de spits, een speler die voor veel Nederlanders bekend is vanwege de vele goals in de Eredivisie. 

Voetbalreizen Schalke

Een voetbalreis naar Schalke is gemakkelijk met de auto te maken en dus zullen de kosten niet hoog zijn. Schalke tickets kunt u al boeken vanaf €90, maar er zijn ook mogelijkheden om een nacht in Gelsenkirchen te verblijven. Vraag hiervoor een offerte aan en u zal geholpen worden door een medewerker van Voetbaltrips. Mocht u zelf de reis willen organiseren en alleen tickets voor Schalke nodig hebben kunt u deze gemakkelijk boeken via deze pagina.