9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
FC Schalke 04

FC Schalke 04

Gelsenkirchen, Duitsland


FC Schalke 04 tickets of een voetbaltrip FC Schalke 04? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Schalke 04? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Schalke tickets en complete voetbalreizen naar Schalke 04. Wedstrijden Schalke staat garant voor actie, met spelers zoals Simon Terodde, Rodrigo Zalazar en de Nederlander Thomas Ouwejan. Schalke tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Schalke, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden in één van de grootste stadions van Europa, de Veltins Arena. Schalke 04 heeft het de laatste tijd erg lastig in zowel de Bundesliga als de DFB Pokal. Support kunnen ze wel gebruiken in deze periode! Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Schalke 04 of losse Schalke tickets.

Hoe werken de FC Schalke 04 Tickets?

FC Schalke 04

Levering

Wedstrijdtickets voor Schalke '04 worden in 95% van de gevallen als papieren tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per als eticket naar uw e-mailadres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Schalke geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Borussia Mönchengladbach, Bayern München en Borussia Dortmund kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreizen Schalke 04

Een voetbalreis naar Schalke is gemakkelijk met de auto te maken en dus zullen de kosten niet hoog zijn. Schalke tickets kunt u al boeken vanaf €90, maar er zijn ook mogelijkheden om een nacht in Gelsenkirchen te verblijven. Vraag hiervoor een offerte aan en u zal geholpen worden door een medewerker van Voetbaltrips. Mocht u zelf de reis willen organiseren en alleen tickets voor Schalke nodig hebben kunt u deze gemakkelijk boeken via deze pagina. 

Schalke 04 tickets en voetbalreis Schalke

Algemene informatie

FC Schalke 04 is opgericht in 1904 en is één van de grootste clubs van Duitsland. De voetbalclub uit Gelsenkirchen boekte de meeste successen in de jaren 30. In de Ruhrcompetitie bleek Schalke 04 onsterfelijk en won uiteindelijk 6x de Ruhrcompetitie en werd 4x kampioen van West-Duitsland. Ook na de re-organisatie van de Duitse voetbalcompetities bleef Schalke winnen. In deze periode werd Schalke 6x landskampioen en won het 11x de Gauliga Westfalen. Na een periode van succes werd Schalke 04 in 1958 voor het laatst landskampioen. Na de start van de Bundesliga wist Schalke 04 niet meer landskampioen te worden. Schalke 04 begon wisselvallend in de jaren 70 en degradeerde zelfs in 1982, 1984 en 1989 naar de Tweede Bundesliga. Na weer te promoveren in 1991 won Schalke 04 de UEFA Cup in 1997. Vanaf dat jaar begon Schalke weer te presteren en vestigde zich tot een dominante Bundesliga club. Schalke won in 2001, 2002 en 2011 de DFB Pokal en eindigde vaak in de top 4 in de Bundesliga. Schalke haalde zelfs in het seizoen 2010/11 de halve finale van de Champions League. Tegenwoordig gaat het minder met de club uit Gelsenkirchen. De prestaties zijn minder en dat leidde tot degradatie naar de Tweede Bundesliga in het seizoen 2020/2021. In het verleden hebben er veel bekende spelers bij Schalke 04 gespeeld waaronder Raúl, Jefferson Farfan, Julian Draxler en de Nederlander Klaas-Jan Huntelaar. 

FC Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden in één van de grootste stadions van Europa, de Veltins Arena. Het stadion heeft een capaciteit van 62.271 plaatsen. Het stadion is geopend in 2001 en heeft een verschuifbaar dak die open en dicht kan. Het stadion ligt ten noorden van het centrum van Gelsenkirchen en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. 

De aartsrivaal van Schalke 04 is Borussia Dortmund. Beide clubs komen uit het Ruhr-gebied en hebben al sinds 1925 een hekel aan elkaar. Schalke 04 en Borussia Dortmund zijn de twee grootste voetbalclubs afkomstig uit het Ruhrgebied. De wedstrijd tegen Borussia Dortmund wordt Kohlenpottderby of Revierderby genoemd. De derby is een van de meest beladen wedstrijden in de Duitse Bundesliga. De Kohlenpottderby bezoeken? Boek snel uw Schalke tickets bij Voetbaltrips!