9
866 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
FC Köln

FC Köln

Keulen, Duitsland


FC Köln tickets of een voetbaltrip FC Köln? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor FC Köln? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Köln tickets en complete voetbalreizen naar Keulen. Wedstrijden Köln staat garant voor actie. FC Köln tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets FC Köln, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. FC Köln speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Rhein Energie Stadion. Köln speelt jaarlijks wedstrijden in de Duitse Bundesliga en de DFB Pokal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Keulen of losse FC Köln tickets.

Hoe werken de FC Köln Tickets?

FC Köln

Levering

Wedstrijdtickets voor FC Köln worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per e-mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen enmee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per post worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van FC Köln geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Bayern München, Borussia Dortmund en Fortuna Düsseldorf kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

FC Köln tickets

Algemene informatie

FC Köln is opgericht in 1948 na een fusie van Kölner BC 01 en SpVgg Sülz 07. De club begon in de Oberliga West en was al snel succesvol. In 1954 speelde Köln de finale van de Duitse beker tegen Stuttgart maar verloor. Na meerdere Oberliga kampioenschappen en een aantal mislukte avonturen in de Europacup werd FC Köln in 1964 voor het eerst kampioen van de Bundesliga. FC Köln is daarmee ook de eerste kampioen van de Bundesliga omdat de Bundesliga in 1963 is opgericht. Na een erg goede start in de Bundesliga ging het aan het eind van de jaren 90 minder met FC Köln. In 1998 degradeerde FC Köln naar de Tweede Bundesliga. De afgelopen jaren waren erg wisselvallig met veel promoties en degradaties. De laatste keer dat FC Köln degradeerde was in het seizoen 2017/18. Het seizoen erop promoveerde Köln weer naar de Bundesliga. Ondanks de wisselvallige prestaties is FC Köln een club met een mooie prijzenkast. FC Köln werd 3x kampioen van Duitsland, 4x kampioen van de Tweede Bundesliga, won 4x de DFB Pokal en speelde regelmatig in de UEFA Cup. De bekenste spelers die het rood-wit van Köln hebben gedragen zijn cultheld Lukas Podolski en Dieter Müller. 

FC Köln speelt haar thuiswedstrijden in het Rhein Energie Stadion. Het stadion heeft een capaciteit van 50.000 plaatsen. Het stadion is meerdere keren gerenoveerd en diende als speelstadion voor het WK 2006 in Duitsland. Het stadion ligt net buiten Köln en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Lokaal gezien heeft FC Köln meerdere rivalen. Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach en Fortuna Düsseldorf zijn alle drie rivalen van de club uit Keulen vanwege de ligging rondom de Rijn. De wedstrijden tussen deze clubs worden daarom ook wel 'Rheinderby's' genoemd. 

Een wedstrijd van FC Köln bezoeken? Boek snel je FC Köln tickets bij Voetbaltrips!

Combineer FC Köln met een bezoek aan de mooie stad Keulen!

Een bezoek aan FC Köln is een ideale gelegenheid om de stad Keulen te bezoeken. Deze Duitse stad aan de Rijn staat vooral bekend om de indrukwekkende immense Keulse Dom. Maar behalve deze dom heeft Keulen ook een leuk centrum met allerlei terrassen aan het water. Ook is er in de wintermaanden een heuse kerstmarkt.