9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Everton

Everton

Liverpool, GB

Hoe werken de Everton Tickets?

Everton

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De Everton tickets worden vaak in combinatie gebruikt met een bezoek aan de stad. Ook een combinatiereis kom je vaak tegen.

Tickets Everton: een club met een prachtige historie! 

Everton Football Club, voor sommigen beter bekend als The Toffees, werd al in 1878 opgericht door leerlingen van de St. Domingo school. Waar Everton eerst een lange tijd in het huidige stadion van Liverpool speelde, verplaatste de club na een ruzie met de eigenaar van Anfield naar hun eigen Goodison Park. Tegenwoordig vind je hier niet alleen Engelse aanhangers van deze prachtige club, ook vanuit Nederland is een voetbalreis naar Everton boeken steeds populairder. De Everton tickets worden door ons veel verkocht.

Een bezoek aan de stad Liverpool 

Een voetbalreis naar Everton boeken betekent niet alleen dat je de kans hebt om een wedstrijd van Everton te bezoeken, ook kun je een bezoek brengen aan de stad Liverpool. Voor veel mensen zal Liverpool bekend zijn van The Beatles, die hier begonnen met hun band. Niet voor niets zal je op verschillende plekken in deze stad musea over het werk van The Beatles tegenkomen. 

Tip: breng ook een bezoek aan Anfield, het stadion van Liverpool! Zo zie je bij een voetbalreis naar Everton twee prachtige Engelse stadions in een keer. 

In het centrum van Liverpool vind je verschillende eetgelegenheden en natuurlijk tal van Engelse pubs. Zeker in de weekenden kan het een ontzettend leuke ervaring zijn om deze pubs te bezoeken. Kies jij voor een donkerzwart biertje, of ga je voor de traditionele fish and chips? De losse tickets Everton zijn meer dan alleen een unieke ervaring op het voetbalveld. De kaartjes Everton zijn daarom zeer geliefd.

Voetbaltrip naar Everton boeken 

Lijkt het jou leuk om een voetbalwedstrijd van Everton te bezoeken, maar heb je geen idee hoe je aan tickets komt? Voetbaltrips.com biedt je een complete voetbalreis naar Liverpool, inclusief de wedstrijdtickets voor Everton, een hotelovernachting en de reis naar je hotel. Zo kun je met een onbezorgd gevoel gaan genieten van de prachtige Engelse voetbalsfeer in Goodison Park. Welke wedstrijd van Everton wil jij bezoeken? 

Everton Tickets bestellen 

Mocht je zelf al een overnachtingsaccommodatie in Liverpool gevonden hebben, dan kun je er ook voor kiezen om losse tickets voor Everton te bestellen bij Voetbaltrips.com! Het fijne aan losse wedstrijdtickets voor Everton bestellen is het feit dat je deze zelf niet meer hoeft te regelen als je eenmaal in Liverpool bent. Het kan soms behoorlijk lastig zijn om de Everton tickets aan de kassa te kopen. Wij zorgen dat je de tickets voor Everton tijdig in huis hebt, zodat je goed voorbereid naar Liverpool af kunt reizen.