9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Crystal Palace

Crystal Palace

London, GB

Hoe werken de Crystal Palace Tickets?

Crystal Palace

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis Crystal Palace

Crystal Palace is een Londense profclub welke uitkomt in de Premier League. Crystal Palace is opgericht in 1905 en speelt haar wedstrijden in Selhurst Park, een nostalgisch stadion in het zuiden van Londen. Crystal Palace beschikt als ''kleine'' club toch over enkele grote voetballers, zoals Zaha en Gary Cahill. Maar ook de Nederlandse linksback Patrick van Aanholt speelt bij Crystal Palace en pikt daar zelfs zijn doelpunten mee.

Combineer een bezoek aan Crystal Palace met een bezoek aan Londen!

Een voetbalreis naar Crystal Palace wordt vaak gecombineerd met een voetbalreis Tottenham, of één van de andere vele Londense profclubs zoals Arsenal of Chelsea. Tijdens zo'n weekend is er ook de mogelijkheid om wat cultuur op te snuiven in Londen met onder meer de Tower Bridge, de Big Ben en de London Eye. Ook voor een hapje en een drankje ben je in London aan het goede adres. Wat is er beter dan een lekkere pint met fish and chips in een typische Engelse pub?

Voetbalreis Crystal Palace boeken 

Op onze website bieden wij complete voetbalreis Crystal Palace aan. Met deze voetbalreizen naar Crystal Palace nemen we je alle zorgen uit handen. Wij zorgen voor het vervoer naar Londen, voor de accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Crystal Palace. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Crystal Palace beginnen! Welke wedstrijd Crystal Palace zou jij graag willen bezoeken? 

Losse tickets voor Crystal Palace bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Crystal Palace kiezen. Bij het bestellen van losse tickets Crystal Palace is het belangrijk om je Crystal Palace tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt op Selhurst park!