9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Bayern München

Bayern München

München, Duitsland


Bayern München tickets of een voetbaltrip Bayern München? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Bayern München? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Bayern tickets en complete voetbalreizen naar München. Wedstrijden Bayern München staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Lewandowski, Müller en Leroy Sané. Bayern tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Bayern München, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Bayern München speelt haar thuiswedstrijden in misschien wel het bekendste voetbalstadion van Duitsland, de Allianz Arena. Verder is Bayern München elk jaar in de race voor verschillende prijzen, de Bundesliga, Champions League en de DFB Pokal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar München of losse Bayern Munchen tickets.

Hoe werken de Bayern München Tickets?

Bayern München

Al vele jaren zijn de tickets voor Bayern München zeer populair. Bij voetbaltrips kunnen we u goed helpen om het juiste kaartje te bemachtigen.

Levering

Wedstrijdtickets voor Bayern München worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per post naar uw adres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op..

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Borussia Dortmund en Monchengladbach kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Vragen over de Bayern München Tickets?

Als u meer informatie wil over de aanschaf van een ticket voor Bayern München, neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag met alle vragen over onze Bayern München tickets.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Bayern München tickets en voetbalreis München

Algemene informatie

FC Bayern München is opgericht in 1900 en is de meest succesvolste voetbalclub van Duitsland. Bayern München is al succesvol sinds de beginjaren van de club. Bayern werd in totaal 11x kampioen van Zuid-Beieren, 2x kampioen van Zuid-Duitsland en won 1x de Gauliga Bayern-Süd. In 1963 werd de Bundesliga opgericht. Maar omdat stadsrivaal 1860 München kampioen was geworden en niet twee clubs uit München mochten aantreden in de Bundesliga, speelde Bayern in 1963 in de Regionalliga, toen nog de tweede klasse van Duitsland. Twee jaar later, in 1965 promoveerde Bayern München naar de Bundesliga en daar speelt de club nog steeds. Bayern München was enorm succesvol in de Bundesliga door veel prijzen te pakken. Bayern München werd in totaal 30x landskampioen van Duitsland, won 20x de DFB Pokal en won 8x de Supercup. Jaarlijks komen daar weer prijzen bij. Sinds 2013 is Bayern München jaarlijks landskampioen geworden! In het seizoen 1966/67 speelde Bayern München voor het eerst Europees voetbal in de Europacup II. Bayern won deze meteen door in de finale van Glasgow Rangers te winnen. Dit was niet de laatste keer dat Bayern München schitterde in Europa. Bayern München won maar liefst 6x de Champions League, 1x de UEFA Cup en won 2x het Wereldkampioenschap voor clubs, waarvan in 2020 voor het laatst. De bekendste spelers uit de clubhistorie van Bayern München zijn Gerd Müller, Franz Beckenbauer, Lothar Matthäus, Bastian Schweinsteiger en de Nederlanders Arjen Robben, Mark van Bommel en Roy Makaay. Daarnaast was tussen 2009 en 2011, Louis van Gaal de coach van Bayern München. De bekendste spelers die nu bij Bayern spelen zijn Robert Lewandowski, Leroy Sané en Thomas Müller. 

Bayern München speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Allianz Arena. Het stadion heeft een capaciteit van 75.024 plaatsen en is daarom het op één na grootste stadion van Duitsland. De Allianz Arena is geopend in 2005. Voorheen speelde Bayern München in het Olympisch Stadion van München. Sinds 2005 is de Allianz Arena de thuisbasis voor FC Bayern München en 1860 München. Als Bayern München thuis speelt kleurt het stadion rood en als 1860 München thuis speelt kleurt het stadion blauw. Als het Duits voetbalelftal in het Allianz Arena speelt, kleurt het stadion wit. Het stadion is gebruikt als stadion voor het WK 2006. 

De grootste rivaal van Bayern München is Borussia Dortmund. Zoals eerder vermeld is Bayern München sinds 2013 achter elkaar landskampioen geworden van de Bundesliga. De club die tot nu toe het meeste weerstand bood was Borussia Dortmund. Een wedstrijd tussen beide rivalen wordt daarom ook wel 'Der Klassiker' genoemd. Een andere lokale rivaal is stadiongenoot 1860 München. In de beginjaren van de Bundesliga was 1860 München de grootste club van München. Door de opmars van Bayern München veranderde dat snel. 1860 München speelt nu in de 3. Liga, de derde divisie van Duitsland en daarom wordt de 'München Derby' zelden nog gespeeld. 

Het is en blijft een grote belevenis om een wedstrijd van Bayern München te kunnen zien. Een fantastisch stadion met zeer verzorgd voetbal. Een wedstrijd bijwonen van Bayern München? Boek snel Bayern München tickets bij Voetbaltrips! Ook een voetbalreis boeken naar München is mogelijk!