9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

Duitsland-grens, DE

Hoe werken de Bayer Leverkusen Tickets?

Bayer Leverkusen

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Bayer Leverkusen Tickets

Bayer Leverkusen is een Duitse voetbalclub welke uitkomt in de Bundesliga, de hoogste competitie in Duitsland. Bayer Leverkusen speelt haar wedstrijden in de BayArena, waar het voetbal van Bayer Leverkusen wordt beschreven als mooi voetbal waarbij er wordt genoten van het spel. Zeker sinds de komst van Peter Bosz als coach van de ploeg uit Leverkusen wordt er aanvallend gevoetbald. Eén van swerelds grootste talenten op het huidige moment speelt zijn wedstrijden in de BayArena, namelijk Kai Havertz. De grootste rivaal van Bayer Leverkusen is de ploeg uit het dichtbij gelegen Keulen, 1. FC Köln. Deze wedstrijd kunt u boeken bij Voetbaltrips! Een echte aanrader als het gaat om Duitse derby's! Bent u op zoek naar Bayer Leverkusen tickets of wilt u een voetbalreis naar Bayer Leverkusen maken? Bekijk het aanbod en zoek uw wedstrijd uit! Tickets Bundesliga zijn al vanaf €55 beschikbaar!