9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
AS Roma

AS Roma

Rome, IT

Hoe werken de AS Roma Tickets?

AS Roma

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis AS Roma boeken 

Het Italiaanse Rome beschikt over verschillende voetbalclubs die op het hoogste niveau in Italië uitkomen. Een van deze clubs is AS Roma, welke werd opgericht in 1927. De club speelt haar wedstrijden in het Stadio Olimpico en staat bekend om haar roodoranje tenue. Opvallend aan de voetbalsupporters uit Rome, is dat er een duidelijke scheiding tussen beide clubs zichtbaar is. AS Roma wordt gezien als de club van het volk en vindt haar fans voornamelijk in het zuiden en oosten van de stad. Het noorden van Rome is in handen van de fans van Lazio Roma. Via Voetbaltrips.com boek je heel eenvoudig een voetbalreis naar AS Roma! 

Een van de topwedstrijden in de Italiaanse Serie A, is de wedstrijd tussen AS Roma en Lazio Roma! Dit is een wedstrijd die door iedere voetballiefhebber bezocht zou moeten worden. Lijkt het jou ook leuk om naar deze wedstrijd te gaan? Boek in dat geval een complete voetbalreis naar AS Roma of kies voor losse wedstrijdtickets voor AS Roma. 

Bezoek het prachtige Rome 

Een voetbalreis naar AS Roma boeken betekent niet alleen dat je een wedstrijd van Roma kunt bezoeken. Dit geeft je namelijk tegelijkertijd de kans om de stad Rome eens te bekijken! In deze stad vind je tal van prachtige culturele hoogstandjes, waar het Colosseum het beste voorbeeld van is. Naast dit imposante bouwwerk vind je tal van mooie pleinen, gezellige straatjes en leuke restaurantjes in deze stad. Kies niet alleen voor de restaurantjes aan de grote pleinen, maar bezoek ook eens een restaurant in een wat afgelegener straatje. 

Voetbaltrip naar AS Roma boeken 

Via onze website kun je een complete voetbaltrip naar AS Roma boeken. Het is raadzaam om je voetbalreis naar Rome ruim voor de gewenste wedstrijd te boeken, om verzekerd te zijn van mooie plekken in het stadion. Door voor een complete voetbalreis te kiezen, ga je onbezorgd op vakantie! Wij zorgen voor je vervoer, de accommodatie in de stad en je wedstrijdtickets. 

Losse wedstrijdtickets voor AS Roma 

Naast de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar AS Roma te boeken, bieden wij ook losse wedstrijdtickets voor AS Roma aan. Dit is ideaal wanneer je zelf een goede kennis of familie in Rome hebt, waar je tijdens je verblijf kunt overnachten. Door je tickets voor AS Roma vooraf te boeken, hoef je ze niet meer in Rome te kopen!