9
712 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
AS Roma

AS Roma

Rome, Italiƫ


AS Roma tickets of een voetbaltrip AS Roma? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Via onze website kun je een complete voetbaltrip naar AS Roma boeken. Het is raadzaam om je voetbalreis naar Rome ruim voor de gewenste wedstrijd te boeken, om verzekerd te zijn van mooie plekken in het stadion. Door voor een complete voetbalreis AS Roma te kiezen, ga je onbezorgd op vakantie! Wij zorgen voor je vervoer, de accommodatie in de stad en je wedstrijdtickets. Naast de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar AS Roma te boeken, bieden wij ook losse wedstrijdtickets voor AS Roma aan. Dit is ideaal wanneer je zelf een goede kennis of familie in Rome hebt, waar je tijdens je verblijf kunt overnachten. Door je tickets voor AS Roma vooraf te boeken, hoef je ze niet meer in Rome te kopen!

Hoe werken de AS Roma Tickets?

AS Roma

Levering

Wedstrijdtickets voor AS Roma worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbaltrip naar AS Roma boeken 

Via onze website kun je een complete voetbaltrip naar AS Roma boeken. Het is raadzaam om je voetbalreis naar Rome ruim voor de gewenste wedstrijd te boeken, om verzekerd te zijn van mooie plekken in het stadion. Door voor een complete voetbalreis te kiezen, ga je onbezorgd op vakantie! Wij zorgen voor je vervoer, de accommodatie in de stad en je wedstrijdtickets. 

Losse wedstrijdtickets voor AS Roma 

Naast de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar AS Roma te boeken, bieden wij ook losse wedstrijdtickets voor AS Roma aan. Dit is ideaal wanneer je zelf een goede kennis of familie in Rome hebt, waar je tijdens je verblijf kunt overnachten. Door je tickets voor AS Roma vooraf te boeken, hoef je ze niet meer in Rome te kopen!

Voetbalreis AS Roma boeken 

Het Italiaanse Rome beschikt over verschillende voetbalclubs die op het hoogste niveau in Italië uitkomen. Een van deze clubs is AS Roma, welke werd opgericht in 1927. De club speelt haar wedstrijden in het Stadio Olimpico en staat bekend om haar roodoranje tenue. Opvallend aan de voetbalsupporters uit Rome, is dat er een duidelijke scheiding tussen beide clubs zichtbaar is. AS Roma wordt gezien als de club van het volk en vindt haar fans voornamelijk in het zuiden en oosten van de stad. Het noorden van Rome is in handen van de fans van Lazio Roma. Via Voetbaltrips.com boek je heel eenvoudig een voetbalreis naar AS Roma! 

Een van de topwedstrijden in de Italiaanse Serie A, is de wedstrijd tussen AS Roma en Lazio Roma! Dit is een wedstrijd die door iedere voetballiefhebber bezocht zou moeten worden. Lijkt het jou ook leuk om naar deze wedstrijd te gaan? Boek in dat geval een complete voetbalreis naar AS Roma of kies voor losse wedstrijdtickets voor AS Roma. 

Bezoek het prachtige Rome 

Een voetbalreis naar AS Roma boeken betekent niet alleen dat je een wedstrijd van Roma kunt bezoeken. Dit geeft je namelijk tegelijkertijd de kans om de stad Rome eens te bekijken! In deze stad vind je tal van prachtige culturele hoogstandjes, waar het Colosseum het beste voorbeeld van is. Naast dit imposante bouwwerk vind je tal van mooie pleinen, gezellige straatjes en leuke restaurantjes in deze stad. Kies niet alleen voor de restaurantjes aan de grote pleinen, maar bezoek ook eens een restaurant in een wat afgelegener straatje.