9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Arsenal

Arsenal

Londen, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Arsenal Tickets?

Arsenal

Levering

Wedstrijdtickets voor Arsenal worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Tottenham, Liverpool, Chelsea, Mancester United en Manchester City kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de aanschaf van Arsenal tickets bent u namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De Arsenal tickets zijn zeer geliefd, doordat Arsenal al vele jaren een zeer aantrekkelijke voetbalclub is om eens op bezoek te gaan. Onze voetbaltrip Arsenal is daarom ook erg populair.

Voetbaltrip Arsenal FC met Voetbaltrips.com 

Voetbalclub Arsenal FC werd in 1886 opgericht door medewerkers van de koninklijke wapenfabrieken Royal Arsenal in Londen. In eerste instantie droeg de club de naam Dial Square, wat verwees naar het centrale plein in het arsenaal. Al vrij snel besloot men de naam echter naar Royal Arsenal te veranderen. Supporters van Arsenal noemen de club geregeld The Gunners, wat verwijst naar de historie van de club. Ook bevat het logo van de club een groot kanon. Arsenal speelt haar wedstrijden in het Emirates Stadium in Londen. Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over voetbalreizen

Al jaren behoort Arsenal tot de beste Engelse clubs en komt de club uit op het hoogste Engelse niveau; de Premier League. Naast de wedstrijden die Arsenal in Engeland speelt, is de club ook internationaal actief in grote Europese toernooien. Lijkt een wedstrijd van Arsenal bezoeken je leuk? Voetbaltrips.com biedt complete voetbalreizen naar Arsenal aan! 

Combineer Arsenal wedstrijden met een bezoek aan Londen 

Wanneer je een wedstrijd van Arsenal bezoekt kan het ontzettend leuk zijn om dit te combineren met een bezoek aan Londen. Als hoofdstad van Engeland heeft Londen je ontzettend veel cultuur te bieden, met tal van musea en prachtige oude gebouwen. Denk aan de London Eye, de Tower Bridge en de Big Ben! Ook voor een hapje en drankje biedt Londen voldoende mogelijkheden. De traditionele fish and chips zijn meer dan het proberen waard. 

Voetbaltrip Arsenal boeken 

Op onze website bieden wij verschillende voetbaltrips naar Arsenal aan. Zo kun je altijd voor een wedstrijd kiezen die je het leukst lijkt! Kies je voor een derby tussen twee Londense clubs, of ga je juist voor een wedstrijd tegen een laagvlieger uit de Engelse competitie? Bij een voetbalreis Arsenal zorgen wij voor je vervoer, je accommodatie in Londen en voor de tickets voor Arsenal! Zo hoef je zelf niets meer te regelen als je eenmaal naar Londen vertrekt voor je voetbalreis naar Arsenal. 

Losse wedstrijdtickets voor Arsenal bestellen 

Naast de mogelijkheid om een voetbaltrip naar Arsenal te reserveren, kun je ook voor losse tickets Arsenal kiezen. Wellicht heb je een kennis in Londen, of lijkt het je fijner om je reis zelf te reizen. Door je wedstrijdtickets Arsenal vooraf via Voetbaltrips.com te reserveren heb je hier zelf geen omkijken meer naar als je eenmaal in Londen aankomt.