9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Arsenal

Arsenal

Londen, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Arsenal Tickets?

Arsenal

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De Arsenal tickets zijn zeer geliefd, doordat Arsenal al vele jaren een zeer aantrekkelijke voetbalclub is om eens op bezoek te gaan. Onze voetbaltrip Arsenal is daarom ook erg populair.

Voetbaltrip Arsenal FC met Voetbaltrips.com 

Voetbalclub Arsenal FC werd in 1886 opgericht door medewerkers van de koninklijke wapenfabrieken Royal Arsenal in Londen. In eerste instantie droeg de club de naam Dial Square, wat verwees naar het centrale plein in het arsenaal. Al vrij snel besloot men de naam echter naar Royal Arsenal te veranderen. Supporters van Arsenal noemen de club geregeld The Gunners, wat verwijst naar de historie van de club. Ook bevat het logo van de club een groot kanon. Arsenal speelt haar wedstrijden in het Emirates Stadium in Londen. Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over voetbalreizen

Al jaren behoort Arsenal tot de beste Engelse clubs en komt de club uit op het hoogste Engelse niveau; de Premier League. Naast de wedstrijden die Arsenal in Engeland speelt, is de club ook internationaal actief in grote Europese toernooien. Lijkt een wedstrijd van Arsenal bezoeken je leuk? Voetbaltrips.com biedt complete voetbalreizen naar Arsenal aan! 

Combineer Arsenal wedstrijden met een bezoek aan Londen 

Wanneer je een wedstrijd van Arsenal bezoekt kan het ontzettend leuk zijn om dit te combineren met een bezoek aan Londen. Als hoofdstad van Engeland heeft Londen je ontzettend veel cultuur te bieden, met tal van musea en prachtige oude gebouwen. Denk aan de London Eye, de Tower Bridge en de Big Ben! Ook voor een hapje en drankje biedt Londen voldoende mogelijkheden. De traditionele fish and chips zijn meer dan het proberen waard. 

Voetbaltrip Arsenal boeken 

Op onze website bieden wij verschillende voetbaltrips naar Arsenal aan. Zo kun je altijd voor een wedstrijd kiezen die je het leukst lijkt! Kies je voor een derby tussen twee Londense clubs, of ga je juist voor een wedstrijd tegen een laagvlieger uit de Engelse competitie? Bij een voetbalreis Arsenal zorgen wij voor je vervoer, je accommodatie in Londen en voor de tickets voor Arsenal! Zo hoef je zelf niets meer te regelen als je eenmaal naar Londen vertrekt voor je voetbalreis naar Arsenal. 

Losse wedstrijdtickets voor Arsenal bestellen 

Naast de mogelijkheid om een voetbaltrip naar Arsenal te reserveren, kun je ook voor losse tickets Arsenal kiezen. Wellicht heb je een kennis in Londen, of lijkt het je fijner om je reis zelf te reizen. Door je wedstrijdtickets Arsenal vooraf via Voetbaltrips.com te reserveren heb je hier zelf geen omkijken meer naar als je eenmaal in Londen aankomt.