Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
23/11/2022

Voetbaltrips tijdens Corona

Corona, een woord dat iedereen ondertussen (bijna) niet meer kan horen. Vele plannen worden al vanaf maart in de war geschopt of zijn niet meer mogelijk. Helaas weten wij als Voetbaltrips daar alles vanaf. Vele klanten hebben hierdoor niet hun langverwachte voetbalreis kunnen maken en dat is juist waar we het allemaal voor doen. 

In het jaar 2019 heeft Voetbaltrips als bedrijf enorm kunnen groeien door vele positieve ervaring, mond tot mond reclame en terugkerende klanten. Met veel liefde en trots mochten we wekelijks een heleboel mensen op voetbalreis sturen, tot afgelopen maart. Ineens was daar Corona en werden wedstrijden en reizen massaal gecanceld. Nog nooit waren we als bedrijf zo op de proef gesteld en werd er zoveel gevraagd van ons crisismanagement. In de maanden maart, april en mei hebben we enorm veel kunnen leren over onszelf, onze klanten, maar ook over alle risico’s die bij onze branche komen kijken. 

Onze core business ligt intussen al enkele maanden stil en we hebben geen idee hoe lang dat nog kan duren. Omdat we zelf niet van stilzitten houden en onszelf graag blijven uitdagen, hebben we onze tijd de afgelopen maanden ook in andere projecten gestoken. Graag willen wij u een kleine blik achter de schermen geven en u meenemen in deze projecten. 

Voetbalquiz

U heeft ongetwijfeld een hoop voorbij zien komen over onze voetbalquiz. Iedere twee weken hebben wij een quiz georganiseerd waar men tegen een kleine bijdrage aan deel kon nemen. Hierbij vielen onder andere wedstrijdkaarten te winnen voor het EK of de Kohlenpott Derby. Iedere twee weken werden kandidaten in vier categorieën getest op hun kennis over het (internationale) voetbal. Hierbij hebben we zelfs enkele bn’ers bereid gevonden om de quiz te presenteren, zoals Luckygraaf en Sjaak Polak. Na vier mooie edities was het helaas tijd voor een ander project. 

Puzzlepack 

Waar we nu normaal gesproken midden in de EK gekte zouden zitten en het nu moeten doen met wat wedstrijden zonder publiek, heeft Voetbaltrips.com een manier om het EK in deze zomer toch nog een beetje in huis te halen! PuzzlePack heeft een geweldige interactieve ´escaperoomachtige´ puzzelgame gemaakt die geheel gebaseerd is op het EK: Matchfixing The Game – EUR2020. De vraag is om er met je gezelschap achter te komen wat er was gebeurt op het EK 2020 als het wel was doorgegaan. Dit doe je door een aantal verschillende puzzels op te lossen. In samenwerking met PuzzlePack mogen wij een korting van 15% aanbieden met de kortingscode VOETBALTRIPS15. Dit spel kun je kopen via https://puzzlepack.nl/product/eur2020-the-game/

Global Virtual Run

Tijdens de intelligente lockdown, waarbij we allemaal vanuit huis werkten, merkten we dat niemand van ons gelukkig werd van het stilzitten. Op kantoor zijn we normaal gesproken de hele dag druk in de weer met werkzaamheden, overleg, grapjes uithalen en het nastreven van hetzelfde doel. Vooral dat laatste was moeilijk te handhaven tijdens het thuiswerken. 

In aanvulling hierop zijn we een samenwerking aangegaan met World’s Marathon en Heart to Heart International. Juist in deze tijd, waarbij je veelal je tijd thuis doorbrengt en stil komt te zitten, is het belangrijk om in beweging te blijven. Tijdens deze virtuele hardloopwedstrijd, met afstanden van 5km tot de marathon, proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en daarbij ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen COVID-19. Alle opbrengsten zullen we doneren aan Heart to Heart International, die veel werk verzet in de strijd tegen het virus. Ze richten zich voornamelijk op de bevolkingsgroepen die zelf geen beschikking hebben tot hygiënische producten en/of voorlichting. 

Inmiddels doen er al deelnemers uit 12 verschillende landen mee aan deze internationale wedstrijd. Als Voetbaltrips hebben we het goede voorbeeld genomen en ieder personeelslid ingeschreven voor deze run. Hierdoor weten we elkaar te steunen, te motiveren en strijden we samen om ons (persoonlijke) doel te behalen. Zoals we dat normaal dagelijks op kantoor zouden doen, want teamwork makes the dream work! 

Natuurlijk zouden wij het mooi vinden als we enorm veel deelnemers weten te bereiken. Nog mooier zou het zijn om op 13 tot 16 augustus samen met onze (potentiële) klanten te rennen voor het goede doel. Hoe mooi zou dat zijn?! Inschrijven kan op https://worldsmarathons.com/marathon/global-virtual-run

Naast deze mooie projecten hopen we natuurlijk spoedig weer mooie reizen te organiseren en mensen een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Zodra er ontwikkelingen bekend zijn over het bezoeken van wedstrijden, zullen wij u hierover informeren. Tot die tijd tellen wij niet de dagen, maar laten wij de dagen tellen.